Segmen 10 Blogger Terpantas By Misya

Rabu, Oktober 21, 2020

 


Jom ,jadi yang terpantas. Yuhhhu!!! 

Senang je syarat-syarat dia. Apa-apa pun korang nak join kena cepat, tangkas dan pantas. WUSH! 

Apa kaitan 10 dengan Aien? 

Wah, 10 budak hitam, duduk tepi jambatan, sorang jatuh sungai, tinggallah sembilan. 

10 ni dekat dengan nombor kegemaran Aien iaitu 9. sebab Aien lahir bulan ke sembilan, tarikh hujung bulan, pun sembilan, dan tahun sembilan puluh. There's a lot of 9 la senang cakap. 10 tu tuah sangat la kalau dapat. 

Secara logiknya nombor 10 ni dekat di hati tapi jauh jugak nak capai jugak. Apatah nak suka dengan orang jersi 10 ke, tapi I olls suka dengan orang lahir bulan 10. Kah! 

Orang lahir bulan 10 ni cool sangat la bagi Aien sebab dia easy going, senang bawak gurau. Tapi silap langkah buruk padahnya. Bulan 10 jugak bulan warna kegemaran iaitu Pink. Wah, terbanyak pulak kaitan 10 ni. Sebelum korang boring tu, dah la. Lain kali kita cerita lagi. 

Ya penting harus pantas untuk join segmen ni. Mana tau dapat rezeki hadiah misteri gitcheeewww! 

klik banner untuk join! 

21 ulasan

  1. hahahahaha takyah explained bab 9 terus ke 10 kan senang hahaha ..... sweet jerrr

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha ni kena mukaddimah dulu 9 perkara. baru masuk ke 10. haha

      Padam
  2. Good Luck Aien! nak join juga lah!

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen Aien. Wahh syok tu tercepat dapat hadiah misteri.

    BalasPadam
  4. selamat maju jaya. nanti abe kie nak terjah blog misya ni...

    BalasPadam
  5. cousin kamek lahir 29 october..hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. selang sebulan aie... Bah, sik lamak gik. Happy birthday in advance.

      Padam
  6. Congrats sebab jadi yang terpantas join segmen ini! Nanti sis review ya. TQ for joining. :) http://www.aimisyahirah.com/2020/11/senarai-peserta-pemenang-segmen-10.html

    BalasPadam
  7. jalan-jalan dari segmen yang sama (^_^)

    https://www.mialiana.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    BalasPadam
  8. singgah BW sini dari segmen yg sama..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.