Hujung mingguku di sini,Pekan Nenas

Jumaat, Oktober 30, 2020

 



Hujung mingguku di sini, Pekan Nenas | Laaa, panjang-panjang aku taip tadi semuanya tak ada??


Okay.. Salam Maulidur Rasul dan salam Jumaat Barakah serta selamat berhujung minggu la semua. Jaga diri baik-baik. Gelombong ketiga ni laju je penyebaran dia. Sampai naik paranoid tengok orang yang bimbang diri sendiri juga boleh jadi carrier wabak ni. Katanya lagi kali ji, semua host dia tak ada menunjukkan gejala seperti awal-awal dulu. Alih-alih positif jur. Jaga diri gais. 

Aien pun seram dah sekitara kawasan tempat kerja Encik Laki, tempat kediaman kami banyak jugak dah positif kedengarannya. Ada juga di area kediaman yang kena kuarintin. Ada juga dua buah sekolah di kawasan berdekatan kena tutup sebab ada positif. Allah...

Moga Allah pelihara kita semua dari wabak sakit berjangkit ni ye. 

Jaga diri. Sis dah malas nak taip panjang-panjang.. alih-alih line pulak tak ada. ini la dinamakan sabr. 😂😑 

8 ulasan

  1. stay safe sis..sini red zone..sedih ha..dok uma je risau nak keluar

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama la kita ni haaa. tak redzone, tapi area rumah ni ada yang bergelang pink.

      Padam
  2. bestnya pemandangan tu. stay safe aien :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah, rumah mentua ceruk kampung. seronok buat cuci mata sekejap. ^^

      Padam
  3. Stay safe.
    Semoga kita semua dilindungi oleh Nya.

    BalasPadam
  4. Salam MaulidurRasul buat Ain..
    Take care and stay safe ye..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.