Tunjukkan catatan dari 2015Papar semua
Segmen Bloglist & Blogwalking by Beautiful of IMAN

Tadi beria cakap last kan.. hahaha. k lepas ni last. Segmen terakhir beta join untuk tahun 2015. Moh ler join rame-rame yer.. klik la banner untuk join~~~ Happy New Year 2016.. XOXOXOXO

Last

2300 Last entry for 2015.  Everyone countdown for it. Last year, aku tak countdown pun. Last year, masa ni dah kat kolej mereput. Kelas dah start. Tahun ni takwim kolej macam senget sikit.  2301 Still tak a…

New Year GIveaway by Angelene

Angele have a giveaway contest~ yeay~... Jom kite serang untuk dapatkan dreamcatcher tu~  Ala-ala Bella yang tak dapat tido nyenyak akibat Edward pergi meninggalkannya. T.T  Mana la nak tahu kalau-kalau Jacob d…

Pencarian TOP 5 blogger 2016

Assalamualaikum *tekan banner untuk join Tag rakan : iedey ,  yui ,  numigx Nama panggilan dalam blog : aienie Tempoh pengalaman berblogging : suka-suki: 4 tahun 11 bulan follower seeker: …

New year Giveaway By Honeyonnee.Com

Kan dah cakap nak buat segala give away, segmen nih..  hihihi  jangan la kecam beta~  Kali ni nak join give away dari Honeyonnee nih~ Al-kisah aku dan perfume. Me dengan pewangi. Ah~ semua orang suka benda …

Kebaya Nyonya Giveaway Contest by Izzlegacy Boutique

Kih kih gelak sengsorang..  Give away lagi.  Hahaha  Jangan la tension. Baca je. Kalau nak join sangat la dialu-alukan.  Kebaya? Kebaya Nyonya cantek dipakai untuk majlis makan malam. Yeah~ dinner ber…

Segmen Blogwalking + Bloglist

Ko memang nak penuhkan entry bulan disember nih yek?  Hahaha  Maapkan la beta oi..  Just nak memperbanyakkan geng ja. Nak tengok blog orang, collect story untuk jadikan iktibar. Haa~ gitu kan...  Disebabkan…

Oh Cinderella by KMLIA HSHM

SEGMEN INI BERLANGSUNG HINGGA 28 JANUARY 2016 Jalan petang-petang ternampak satu give away lebih menarik nih. Lagi-lagi part fantasi yang tak boleh blah nih. hihihih  I wish I can be like cinderella.  Yeah~ C…

Join List Belog Best

Cik Yaya buat segmen belog best.. juh~ juh~  Jom Jom~ Jangan segan klik banner bawah  -selamat mencuba-

Dayana's Blog List Jan-Mar 2016

Moto, moto, moto hahahaha  Join ni pulak.  Cik Dayana kite punya segmen ni..  Tanpa berlengah lagi..  Jom kite serang~  hihihi -selamat mencuba-

Segmen Jom FOLLOW & Klik Nuffnang by Ct Roxalynna NH

Ni la kerja kalau dah bukak blog, sambil-sambil jalan..  Habis semua segmen, give away nak dijoin. hope korang tak boring la baca entry ni..  Jom~ la join.. rame-rame.. meriah sikit..  klik banner untuk j…

Give Away Hujung Tahun 2015

Lagi 4 hari nak habis 2015, hmm..  Sambil-sambil blogwalking, balas singgah orang, follow orang,  beta rasa comel je nak join G.A nih~ hi hihi Moh ler kite klik banner rame-rame.. join give away nih~ -Selamat me…

Blog Review by Beeha Azman for Top Referral

Ohayaou~  Pagi ke? Hahaha yela nak tengahari dah. Meh meh~ join la cik Beeha ni buat segmen blog review sempena dapat followers 100 dalam sebulan. Bestnyer la~ moh la kite merame kan kawan kite...  Dan saya nak t…

The Story about -Rosacea-

Pernahkah anda mendengar  " ROSACEA "??? Meh, adik2.. hakak2 saya nak crita sikit pasal Rosacea nih.. nak share la sikit benda yang berlaku pada cheq dan hope benda tu tak ada la pada ang pa suma.  PS: cheq pak…

Segmen Bloglist Azhafizah.com Jan & Feb 2016

Bermula tahun depan, azhafizah.com akan update bloglist 2 bulan sekali. So dengan itu, 2 bulan sekali akan ada segmen bloglist untuk mencari bloglist baru . Jika berminat untuk masuk dalam bloglist , bolehlah sertai segmen ni …

Ayah saya, Superhero saya

dua tiga nak ikut segmen ni. #deep somehow bermain dalam kepala. What should I write about it? Should I cancel my post? Keep it in draft forever? hurm.. Pahtu, akan kuteruskan saja la jemari ini menaip. Alang-alang menyeluk…

BOOK REVIEW: Jejaka Edisi Terhad

A what? Automatik mata pun macam nak klik je kan? Bukan la. Ni, one of my feveret novelis kuarkan novel baca Januari 2016 tajuknya "Jejaka Edisi Terhad". Rasanya second child Rin Ahmad ni "Gadis Edisi Terhad"…

#SiapaAku SEGMEN 2015 Kalia

Yosh~ klik banner untuk jawab soalan.  Random follow segmen ni atas suggestion cik  sofie  yang comey~ :p  Siapa aku? masing-masing reflect diri. Dah la masa taip entry ni tengah dgr Sad song by We the Kings ft Ele…