Jumaat, Jun 14, 2024

Port makan dim sum halal baru di JB - Umami Asian Food

Port Makan Dim Sum baru di JB -Umami Asian Food

Bersama kita kembali dalam siaran review makan apa hari ni? It's been awhile Aien menulis di sini memandangkan masih belom set up GS4 tu, jadinya siapa nampak dan komen posting ni, TAHNIAH! anda memang pembaca setia blog Aien. HAHA perahsan la sangat.

Okay, back to our review it is - WHO LOVES DIM SUM?? Or perhaps korang yang suka mencuba makanan baru such as Asian food atau lebih senang untuk kali ini more specifically ianya merupakan Chinese cuisine. MEEEEE!!! WO YAAAA!! :P

Selain daripada suka menonton Chinese drama series, Aien juga suka nak makan Chinese cuisine sebab dorang kurang makan spicy food Dan sometimes more healthy cooking style. Makanya Kali ini Aien dapat jemputan untuk mencuba kedai chinese yang baru saja dibuka Dan let's go without ragu-ragu surely halal punya laa... 

Umami Asian Food now officially restaurant



Bertempat di The Avenue M Hotel Johor Bahru, Umami Asian Food yang bermula sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dahulunya home based, Chef Eddy kini mengembangkan lagi sayap perniagaan beliau ke kawasan yang lebih strategic. 

Menyediakan menu Asian terutamanya Dim Sum dan beberapa menu makanan berat sebagai signature dish dish beliau seperti Nasi Lemak with Special Jeruk, Mee Goreng Mamak Dan Fried Kuey Teow Hong Kong Style. Apa yang penting buat kita adalah No Pork No Lard serve here. Korang boleh la tengok gambar di bawah and I tell you, no regret trying makan di sini. 

Antara menu menarik di Umami Asian Food 



As usual kita ni first time dan take tau nak cuba makan apa sebabnya dah rambang mata tengok Dim Sum aje la, suggestion krew Umami Asian Food adalah this Ice Calamansi Asam yang memang ngam betul dengan our makanan lain. 

Untuk main menu berat seperti yang dikatakan di atas tadi, Nasi Lemak with Jeruk Special yang quite hebat taste dia. Tak pernah terfikir nak makan Nasi Lemak dengan Jeruk kan? Jeruk dia nutty sweet our gitu ngam la dengan Nasi Lemak kita tadi. 


Apa yang best sekali side dishes yang boleh korang pilih banyakkkkkk sangat! For me yang suka makan sambil-sambil dan not heavy food fans I must choose those Chinese side dishes macam  dim sum, pau yang pelbagai jenis. Ada juga carrot cake, Hong Kong style Cheong Fun, Mango Prawn Roll, dan banyak lagi la. Korang tengok aje la gambar di bawah ni. 


Mee Goreng Mamak yang cukup padu pada tekak husband I, dihiasi dengan udang dan sotong yang quite banyak, tandanya Chef Eddy tak lokek dalam masakan beliau. Ini orang kata, masak dari hati. Dia suka masak, dan suka kalau makanan dia habis di makan orang. Kan? Chef mana yang tak suka Kan? 



Dan puas makan heavy style foods, kita beralih pada gorengan snack such as Curry Puff yang besaaa!! Bukan sebarang Curry Puff tapi nama melayunya Karipap Putar tu yang susah nak jumpa yang perfectly goreng without rasa hangus. Bak kata one of us, makan karipap dia aje memadai bila saat lapar. Cukup! Untuk mereka yang 'tangki' kecik. Selain daripada itu juga, ada Fried Dumpling, Three Trio Egg Roll, dan erghh, lapar pulaski bercerita pasal makanan saat taip ni. 


Sempat juga bertemu Chef Eddy yang humble keluar daripada dapur Dan bertegur sapa dengan pelanggan. Quite fascinating bila tengok head Chef serve others. Humble, sudi bertanya pendapat pelanggan okay ke tidak menu di Umami Asian Food. Aien rasa macam ayah yang masakkan untuk anak-anak dia macam dalam drama Go Ahead tu. Ayah masak lagi sedap. Menurut Chef Eddy, dia cuba menyediakan menu dengan bahan-bahan yang halal supaya masakan Chinese ini boleh digemari oleh orang Melayu juga. 



Kalau korang singgah JB jangan la lupa singgah The Avenue M Hotel yang terletak di tepi highway Skudai Johor Bharu ni. Senang je nak jumpa. I might say that susah nak bercerita dengan gambar but the truth is, I happy bila Umami Asian Food ni dah buka di sini, senang nak terjah bila teringin Dim Sum. Dekat je dengan area Skudai dan tak payah nak hadap jem ke Pasir Gudang. Untuk orang yang tak suka jem macam Aien ni kan. 


Excited dan looking forward Umami Asian Food untuk terus maju dalam bidang ni. Aien ni bukan la orang yang pandai nak review, tapi this food such a comfy place to visit. Ada gorengan, ada makanan berat dan juga ada healthy side dishes.



Oh ya, sempena pembukaan rasmi Umami Asian Food di The Avenue M Hotel ni, korang boleh enjoy promosi RM6.60 untuk selected dishes sehingga 6 Julai 2024. Jangan lupa singgah di sini tau! 


📍 Ground Floor, The Avenue M Hotel,               Johor Bharu
⏰ Open Daily started 7 AM till 5 PM

Isnin, Mei 27, 2024

Gateaway to HN Santai Homestay & Campsite


Betapa cerita ini aku peram dari bulan 1 sampai dah separuh tahun baru ada masa nak menulis. Sampai penuh sudah galeri aku dengan gambar random tak tentu, dan jenuh nak skrol balik dan aku pun upload ikut suka yang dipilih. Hadam aje la kalau dah update ikut phone. Okay, aku dah susun balik sebab kena ubah perangai yang suka kerja semberono tu kan.
.

Kali pertama gateaway untuk 2024 hari tu dengan geng tempat kerja suami. Seronok, tapi cuaca tak seronok pasai hujan turun tanpa henti sebaik saja kami tiba. Nak mandi pantai pun red flag. Kali ni kami lepak di HN Santai Campsite & Homestay.


Di HN Santai ni ada menyediakan homestay, chalet dan juga campsite untuk mereka yang suka bercamping. Luas, bersih dan dalam kawasan pagar. Ikutkan plan asal nak camping, malangnya yang nak pergi bukan kaki camping jadi kita book homestay aku bilik aje la. Tiga keluarga pergi, jadi tiga bilik berbeza. 
.


Rumah chalet yang kami duduki. Mempunyai 5 bilik berbeza mengikut kesesuaian korang la. Ada yang jenis double single bed, ada yang jenis queen saiz dan ada juga yang ada bilik extra dalam bilik. Haa, gitu la..dah tak ingat sangat sebab dah lama. Bwahaha tu la peram lama sangat. Dan sedap rupa tempoyak kalau yang diperam itu durian masak. 


Nama chalet yang kami duduk. Kemungkinan based on nama anak-anak owner ni kot. Sebab sebijik aje semua. Amir, Amar, Amirul apatah lagi. Sampai 5 bilik la kan. 


Kami pilih queen saiz extra single bed. Range harga dia masa tu dalam RM150/malam kot. Agak selut a.k.a sempit la jugak sebab kiblat mengadap bilik air. Hurm... Strategik kan. Last aku solat atas katil aje. Empuk sikit. 


Ruangan yang sempit itu takkan muat untuk solat jemaah, jadi terpaksa solat asing-asing. Bila tengok balik gambar ni, kenapa tak terfiki nak kalihkan meja depan katil tu an. Haha otak pendek. Pemikiran sempit. Yok!  Begitu la an. 
.

Campsite HN Santai 



Agak lapang dan boleh memuatkan 10 tapak khemah dan tapak khemah bebas di sebelah hadapan pantai.  Masa kami pergi ni memang lapang betul. Mungkin bukan musim dia dan orang pun masih takut nak pergi pantai sebab sebelum tu ada kes orang mati lemas jugaknya di kawasan pantai yang sama. 

 


Sempoi aje jalan ke pantai dia tulis. Takut manusia sesat agaknya tak nampak jalan ke pantai. Risau  juga lalu dicelah-celah khemah manusia. 


Siap ada patio untuk mereka yang datang cuma mahu piknik saja. Jika orang tak ramai, boleh la buat macam tempat ini ana yang punya. 🤣 Sewa la tapinya ek. Sebelum buat macam tempat ni korang punya. 


Tandas dia kiri kanas ada dan banyak ek. Sebelah lelaki dan perempuan.  Bertembung la tapinya.  Orang tak ramai syiok la mandi, orang ramai. Hurm..  


Bersih tandasnya bagus pengurusan Han Santai ni. Ada rezeki lain kita camping ni sini. Macam dah kurang hype orang camping sebab cuaca tak tentu sekarang ni.  Ke aku je rasa macam tu. Tengok group FCJ meriah camping sana sini. Hew hew hew 


Ada sebijik gobok dan ampaian untuk sidai dan simpan baju kalian.  Basic la kan. 


Dan favorite, tandas dia luas. Ada sediakan shampoo dan conditioner. Cumanya lagi bagus jika ada selipar tandas. Kan? 
.

Korang boleh check out di page Facebook HN Santai Homestay & Campsite untuk sebarang pertanyaan. 
.


Done luahkan peraman 5 bulan saya. Hew hew hew .. Sebab cuti sekolah, ingat nak berjalan. Nampaknya kita camping depan rumah aje la anak2. 








Sabtu, Mei 25, 2024

After watching Atlas POV

 


Just finished watching Atlas. Atlas Maru Sheperd. Berlawan dengan AI yang mak dia cipta. 28 tahun dia dedikasikan usaha kerja dia untuk jejak Harlan, AI tu, dan berada di planet GR 39 or something. 

.


Aku bukan nak komen pasal cantiknya CGI dalam movie ni dan how this plot going, cumanya terfikir — betapa Harlan yakin dia adalah HARAPAN TERAKHIR MANUSIA untuk cipta dunia terbaik? 

.

Betapa Atlas tak yakin dengan AI sebab takut dikhianati kembali. Bukan setakat AI dia tak percaya, bahkan juga dengan manusia. Teringat habluminannas kita dengan manusia lain. Kita cuba berbuat baik dengan orang, belom tentu orang akan faham niat baik kita. Atau sebaliknya. Nak cari manusia yang betul selaras dengan pemikiran kita memang takkan jumpa sebab Allah ciptakan kita rambut sama hitam, hati lain-lain kerena mengikut pengalaman dan pemikiran masing-masing. 

.

Di saat Atlas dah berputus asa bahawa Smith dah digodam oleh askar Harlan, Kolonel Elias Bank bagi semangat pada dia. 

.

Sebenarnya aku fikir benda lain bila nak pejam mata tadi, dek kerana satu perkara berlaku semalam buatkan aku overthinking dan even bangun tido pun aku masih fikir benda yang sama. Dasar~ penat nak marahkan diri sendiri kerana kesilapan diri sendiri dan masih mengharap pemahaman daripada manusia lain. Itu la EXPACTATION.  — dan sudahnya benda lain aku tulis. Itu la tu. Aku tulis apa yang aku terlintas. Dan ia tak seindah bahasa. BM aku cuma B je kot SPM dulu. Nak belajar lebih puitis sendiri geli. 

.

Okay, conclusion aku belajar daripada Smith dan Atlas, semoga damai di sana. 

.

Usaha untuk terus majukan diri sendiri kerna manusia lain takkan pernah kisahkan kau macamana pun kau kongsi pada mereka. Mereka cuma mahu kejayaan kau saja. Itu pun jika benar. Selebihnya mungkin mahu lihat kau terus hidup tanpa hala tuju. Mungkin. 

.





Rabu, Mei 15, 2024

Enjoy the view with Hi Tea at Melor House by Nurul, JB


Hening petang, healing tengok suasana kedai yang agak tersorok daripada jammed bandar Johor. I was never knowing this place even dah stay di Johor Bahru ni hampir 10 tahun. For the first time, I kagum dengan Melor House, di sebalik The Avenue M Hotel. 

Walaupun cuaca agak panas selepas singkatnya hujan, dengan kipas kecil yang Aien sentiasa usung ke mana saja, this place totally bagi one feels named - ketenangan. I was imagined diri I duduk sini, while anak-anak enjoy time dorang mandi-manda, ehh.... Jauhnya angan kau jemah! Cerita sebenar kau belom lagi bukak eh.. Hikayat kau panjang sangat!

Melor House Open House (Grand Launching)

Melor House - was open for 6 months ago while serving hi tea menu and kembangkan lagi menu mereka dengan set lunch serta mungkin akan ada set dinner. Hasil usahasama dengan Hotel The Avenue M kini Melor House bergerak solo di bawah naungan anak menantu En. Mahadi dengan ahli kumpulan mereka sendiri. This quite menarik sebab I pun bukan la selalu sangat join makan-makan di hotel ni, but this place caught my heart dan aim for some day akan datang sini lagi. In shaa Allah.

Jadi, tugas I last few days join la pelancaran rasmi Melor House sekaligus sempena penutup Raya Aidilfitri yang lalu. Last day pun busy lagi dengan Open House, raya ni memang seronok makan-makan aje la. Bila jumpa yang kena dengan tekak, kita marked! Kena repeat! HAHA tapi tak tau bila. 



Di Melor House ada Open Space dan indoor space untuk korang pilih bagi menjamu selera. Kawasan yang cukup lapang dan tak perlu risau akan kesesakan manusia. Makanan dia semua sedap, tahniah buat head chef Melor House by Nurul. 



Open space tapi agak tersorok posisinya buat korang yang introvert takut akan pandangan manusia macam Aien. This one juga mungkin pilihan ibu bapa yang bimbang anak-anak mereka bakal menjadi gangguan umum yang kurang gemarkan bisingnya anak-anak. Melor House tak begitu, staf dia friendly dan anak-anak melata main lepas makan. HAHA


Again, me dengan kepuashatian dengan reka bentuk dalam Melor House ni la. Aestetic dan mungkin konsep yang apa orang kata, boho? or factory? atau RAW gitu... Apapun senang mata memandang. al-maklum ler bete ni orang yang jarang keluar rumah. Bila dapat keluar cuci mata, Aien  menikmati suasana itu dan sangat kagum akan kecantikan itu. 


Behind the tree di sana, ada swimming pool yang telah diterokai anak-anak dan suami semasa Ibu sedang sibuk beramah dengan tuan rumah. Dengan pakej masuk RM25 untuk dewasa dan RM15 untuk kanak-kanak, korang ibu-ibu boleh enjoy me time while sipping some tea. Not so expansive dan korang masih boleh chill out di hujung minggu bersama keluarga. Janji perut kenyang dan anak gembira sudah memadai.



Nah, set minum petang yang korang boleh enjoy the me time. Bayangkan anak-anak ditemani suami mandi-manda as I told you di atas tadi, kau as blogger or content creator or rehat sambil membaca, this is HEAVEN! Alhamdulillah. Rehat sebentar bersama Melor House gituu... 




As mereka yang suka nak bergambar OOTD, di Melor House setiap ceruk sesuai dijadikan port korang. Dengan pencahayaan agak lumayan cantik. Again, tempat healing yang sangat menarik untuk korang cuba singgah. As lagi best, buat staycation di The Avenue M Hotel pun syiok jugak kan? 

Address: 16, Skudai Hwy, Straits View, 80200 Johor Bahru, Johor

FB Page: https://www.facebook.com/theavenuemjohorbahru/



 

Selasa, Mei 14, 2024

You Are Invited to Celebrate VIVO Perfect Night Party 2024

 

MALAYSIANS ARE INVITED TO A NIGHT FILLED WITH MUSIC AND CELEBRATIONS AT VIVO’S PERFECT NIGHT PARTY 2024

in collaboration with local talented artistes in Malaysia



Kuala Lumpur, 13 May 2024 - Vivo Malaysia joyfully unveils The Perfect Night Party 2024, a grand celebration aligned with its 10th year anniversary. Set to dazzle on 18th May 2024, this event stands as a testament of vivo's dedication to innovation, creativity, and the dynamic Malaysian spirit at Zepp Kuala Lumpur. As vivo Malaysia looks back on a decade of remarkable milestones, they are extending a warm invitation to all Malaysians to join vivo in commemorating this special occasion and create more memorable memories together.


The Perfect Night Party 2024 is gearing up to deliver an incredible showcase of Malaysia's most famous and talented artists. Get ready to be swept away by the irresistible rhythms of Masdo, the heartfelt melodies of Elva, the dynamic performances of Daniel Cheah and other incredible artists. With their talents and magnetic stage presence, these artists are poised to captivate audiences, leaving an indelible mark on hearts and memories for years to come. 


The Perfect Night Party 2024 is a treasure trove of exhilarating activities and engaging experiences, catering to all Malaysians with a diverse array of entertainment offerings for an unforgettable experience unlike any other. Adding to the excitement, entry is completely free. vivo Malaysia encourages everyone to grab their tickets quickly as seats are filling up rapidly. Get ready to dance, sing, and create memories that will last a lifetime with vivo.


For more information and latest updates about vivo’s 10th anniversary, do visit VIVO Malaysia’s official Facebook Page and VIVO Malaysia’s Official Website. 



ps: Meriah celebration 10th Aniversary Vivo ni. Korang jangan lupa check this out okay.. 





Isnin, Mei 13, 2024

Celebrate Mother's Day with Mr Ryori Japanese Cuisine



Happy Mother's Day semua!! Amacam emosi mak-mak zaman kini? Setelah lama meninggalkan blog sepi tanpa sebarang posting, jadi hari ni kita nak kongsi dengan korang bahawa ada satu port healing buat mak-mak yang suka makan Japanese Cuisine. Nak tau di mana? Korang kena la baca sampai habis tau. Jadi sebelum tu kita nak kongsi ada apa di Mr.Ryori yang baru dibuka beberapa bulan lalu. Apa yang penting sekali ia merupakan branch pertama Mr.Ryori di Malaysia dan selamat landing di.......... stay read tau!


set shabu-shabu di Mr.Ryori


Untuk promosi bulan May sempena Mother's Day ini, Mr.Ryori ada set shabu-shabu sesuai untuk 2-3 orang makan. Memang sesuai sangat nak lepak-lepak dengan kawan sementara tunggu anak balik sekolah. Atau berkumpul adik beradik di hujung minggu kan, bagi Aien sesuai sangat mak aihh..




Paling seronok sekali kalau korang nak buat family gathering sekitar 8-30 orang di Mr.Ryori, ada private space untuk korang. Aien approved port dia yang jauh dari keriuhan orang ramai. Korang nak borak sampai tutup kedai pun tiada masalah. Janji rumah settled dah la. HAHA


Menu lain di Mr.Ryori - Japanese Cuisine wajib di cuba

Sebut aja Japanese Cuisine most of us terutama Aien la kan, mesti ingat sushi je. It's been long time Aien tak makan sushi sebab husband is not penggemar stranger food ni, maka bila dapat join JDT Blogger di sini, kami healing sesama kami borak-borak setelah lama tak jumpa kakak-kakak sekalian. Fuh, nikmatnya tak terkata. Alhamdulillah suami ni walaupun dalam tak  minat dia, di mr.Ryori dia masih boleh makan Curry Rice Mr.Ryori. Tak ada la kita nak melahap tanpa fikir perut suami. HAHA 

Selain daripada Curry Rice, ada juga Sashimi, noodle, Kid's Meal, Yakimono, Donburi, Ishiyaki, dan dessert. Dua minuman Signature di Mr.Ryori yang korang mesti cuba adalah Sakura Blossom dan Aki Romance yang juga dihidang dalam set jug besar untuk minum sekali ramai. Nohh, datang sesekali takkan nak ambil yang simple-simple je kan? :P

Semua menu di Mr.Ryori pasti mampu bayar in shaa Allah bermula dengan harga RM4.99 sehingga last RM200 kalau korang pilih wagyu la kan. Wagyu mana pernah murah ye dak?  Jom tengok di bawah apa lagi menu yang Aien sempat snap-snap masa kami gathering hari tu. 


Gyoza a.k.a Fried Dumpling surely sedap! Sejak bila seketul Kapisah ni cakap tak sedap kan? Cuma pedas sikit la, kata akak Eda dia ada yang tak pedas dan ada yang pedas. Pedas because of lada putih tu feeling dia lain macam. Haaa, berdesing telinga koi teruih.. But, tak elok membazir kan?


Cuaca panas, dapat bingsu atau buah-buahan yang diiringi dengan ais ni memang segala terasa nikmat. Alhamdulillah. Apabila kau dah borak-borak sambil tu mesti nak mengunyah. Aien tak tahu korang, tapoi kalau Aien masa menyembang sedap betul mengunyah sama. Jadi nak tak gemok, mari lah kita mengunyah secara sihat. Gitu nak pujuk diri eh.


Deretan sushi yang pelbagai jenis mesti wajib ada bila sebut pasal Japanese Cuisine. Ini merupakan trademark makanan Japan yang ada di serata dunia. Di Mr.Ryori korang boleh merasa kesegaran bahan-bahan yang digunakan oleh team chef mereka. Pasti korang takkan kecewa dengan hasil kerja Mr. Ryori.



For daging lover, you should try this dish yang for me sangat healthy dan suitable for diet people yang punya cheat day. Gituuuhhh~ tapi tak sangat la cheat day dia sebab this one masih boleh dikira kalori dia berapa aje la kan. Aje kata kita yang tak pernah nak diet, tapi berangan aje lebih. 

 For Sashimi Salmon lover, korang pasti tak nak lepaskan peluang try this delicious dish for me berbaloi dengan rasa salmon yang fresh. Bak kata my sister, susah nak cari kedai sashimi salmon yang pakai salmon fresh begini. Me as sesekali makan salmon ni, mana la nak tau.  Jadi for the next time, I harap boleh ajak dia ke mari. 



Thanks, these lovely ladies ajak Aien healing sekejap di Mr.Ryori yang berada di:

 L3.33, Level 3, Toppen Shopping Centre, 33A, Jln Harmonium, Taman Desa Tebrau, 81100 Johor Bahru, Johor

(Opposite TGV Cinema or Beside The Parenthood)

Business Hour: which as same Toppen Johor Bahru building, 10 AM - 10 PM

Korang jugak boleh buat reservation by calling this in charge person : (010-765 0209




Masih tak boleh move on dengan menu sushi di Mr.Ryori, korang boleh je tengok page Facebook Mr.Ryori dan just go eat there baru tau pengalaman enjoy Japanese Cuisine without keluar dari Malaysia pun. HEHE 



 

Selasa, April 09, 2024

Photo Studio dengan The Empire Studio

 


Salam 29 Ramadan, di hujung-hujung ramadan pasti ramai dah berkumpul ramai seisi keluarga bersama adik beradik yang jauh di rantauan. Masa ni la peluang kita nak abadikan gambar keluarga bersama-sama. Buat pertama kalinya kami sekeluarga ada rezeki buat photo studio untuk tahun ni. 

.

Perempuan dengan kenangan memang susah hendak dipisahkan, itu la dia momento dia bercerita di sebalik gambar. Untuk tahun ni kami berpeluang photoshoot studio bersama dengan The Empire Studio yang bertempat di Damansara Alif, Johor Bahru. 

.

Pakej The Empire Studio 2024 

Untuk beberapa tahun sebelum ini, The Empire Studio akan menyediakan 4 studio yang berbeza iaitu Studio A, Studio B, Studio C dan Studio D. Korang boleh pilih based untuk your minat la..  Macam I memang suka sangat dengan studio D. apa warna baju pun naik serinya. 
.


Pakej 1: RM150 

Pilih 1 studio • shoot 15 minit • terima edited gambar melalui email

Pakej 2: RM200 

Pilih 1 studio • shoot 15 minit • terima edited gambar melalui email • frame 12R 

Pakej 3: RM250 

Pilih mana-mana studio • shoot 15 minit • terima edited gambar melalui email • canvas 20*30 


Menarik kan? For me berbaloi sangat dengan pakej yang ada sesuai dengan kepakaran team The Empire Studio ni. Pada mulanya I risau kot anak bosan ke ape kan. But, no worries, my kids happy je dapat bergambar dapat saranghae comel-comel dari jurugambar studio. 
.

Oh ya, korang ada tambahan jika nak ambil studio lain? Boleh... 

Harga tambahan bagi setiap yang berikut:

Setiap satu studio - RM50 
Instant 4R photo - RM3 
Frame 12R - RM100
Frame 16R - RM200 
Canvas 20*30 - RM150 
Postage - RM20 

 

The Empire Studio 

📍 53-02, Jalan Aliff 4, Damansara Alif, Johor Bahru Johor


Jom la buat tempahan photo studio korang dengan team The Empire Studio ni. 





Our raya 2024 potret family


Berdasarkan 4 pilihan studio untuk semua warna naik aje. Pandai fotografer dia memainkan peranan eh. Memang beza ehh feeling outdoor dan indoor fotograph ni. 


STUDIO A 





STUDIO B




STUDIO C 




STUDIO D 




SELAMAT HARI RAYA SEMUA!! Jangan lupa book slot anda sekarang dengan The Empire Studio.. Maaf zahir dan batin reader aienienka.com