Kan dah cakap nak buat segala give away, segmen nih.. 

hihihi 

jangan la kecam beta~ 

Kali ni nak join give away dari Honeyonnee nih~




Al-kisah aku dan perfume. Me dengan pewangi. Ah~ semua orang suka benda wangi kan..

Tipu la kalau cakap u'olls tak suka pewangi. Bezanya ada yang suka wangi berasaskan bunga, ada yang suka natural, ada yang suka strong. Ha~ kan..

Beta pula sangat suka pewangi yang lekat dengan diri beta. TvT sampai sekarang tak jumpa lagi.
Dulu, once. Pernah ada satu. Pahtu... ntah mana ntah nak cari.

Sekarang ni tengah cuba keep in track, listing pewangi yang sesuai untuk diri. Ada yang berkenan dengan bau dia, ada yang tak. Adeh~ susahnya nak pilih pewangi a.k.a perfume ni.

Sekarang ni, cukup echanture yang menemani hariku. Ecewah~ poyonyer ayat. Well~

Dah cukup pendek ke ni? Serius tak ada idea nak tulis apa dengan perfume ni, sebab sometimes, datang mood malas tu, berkubang je la baunyer. haha

Huish~ idok ler beta nak  gitu baunyer. Kang orang ingat beta ni sama dengan nuh~ Cik K tuh..

K. cukup la hikayat aku & perfume di sini..



Kome~

Klik la gambar ni ataih ni jika berkenan~

Dapat hadiah perfume tau~

Moh ler rerame kite meriahkan give away Honeyonnee nih.

-Good Luck-

8 Ulasan

  1. ain datang singgah sini !.
    ain pun join jugak .
    good luck ! :)

    BalasPadam
  2. blogwalking dri ga yg sama
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-by-honeyonneecom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. good luck untuk awak jugak.. :D salam kenal.

      Padam
  3. Singgah blogwalking sini lagi :)
    http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/new-year-giveaway-by-honeyonneecom.html

    BalasPadam
  4. Singgah sini dari GA yang sama.. sorry lambat blogwalking ^^

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.