Terasa kesunyian pada Ramadhan pertama.

Sabtu, April 25, 2020


بسم الله الرحمن الحيم

Terasa kesunyian pada Ramadhan pertama | Phew, dah lepas satu hari. Amacam rasa? Seronok tak? Taraweh sama keluarga. Buat mereka yang bersama keluarga. Namun, bagi aku terasanya sunyi itu kerana anak-anak pun turut terasa tempias. Eh, mana ada.  Dorang energy keep going la, tapi makan tamau! Geram tau! Penat Ibumu ini masak untuk kamu duak tu, kesudahannya kamu duak tu tamau makan. Apa da~ 

Main dari pagi sampai ke petang mereka ni, tak mau tidur. Eh, kenapa kan aku bercakap seperti sabahan ni? Adoii.. Aku ni Sarawakian. *face palm* 

Aku ingat nak up review drama, tapi... haha bulan Ramadhan ni, tak elok ajak orang. Nak buat jahat biar sorang. Buat baik pun kena diam-diam. Makanya lagi terasa la sunyinya atu.

Diam itu lebih baik daripada berkata-kata

Jadinya, aku ni cuma nak bagitau la korang mana yang sudi baca blog ni, like dan follow la instagram bisnes Ibu ni. 😆 jimmyscarves_JB  yang menyediakan pelbagai jenis instant shawl, sarung mahupun bawal. Korang nak tahu lebih lanjut boleh klik k. Sekarang tengah promo untuk tudung sarung limited edition sempena raya 2020 ni. 

Jangan segan-segan tau. Aku tak makan orang. Dah, jom bobok. Esok nak sahur. 

9 ulasan

  1. Nang rasa sunyik. Done follow ig. Ig kmk asrul harfan

    BalasPadam
  2. Kannn sunyi sayu je rasa ramadhan kali ni, kalau tak meriah sana sini orang ke bazar kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah, biasa sampai ke malam meriahnya. ini sunyi sepi.. :)

      Padam
  3. waaa ada bisnes tudung owhh kitak! kelak kamek belek2 hihihi

    BalasPadam
  4. Mama pun Ada raa sayu tapi buat x layan je la huhuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu tu namanya apa boleh buat kan mama?

      Padam
  5. I miss bazaar ramadan already

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.