Blog dapat muka baru!!

Sabtu, April 18, 2020


Alhamdulillah, terima kasih buat adindaku, SOFIE ADIE tolong kekanda dia untuk edit. Memandangkan tengah Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini, asyik boring tengok blog sendiri, memang niat nak ubah, tapi otak ni tepu nak hadap coding tu semua, dan berebut dengan si kakak Nayla, minta la khidmat adik manis ni. 

Petang minta dia edit, esok pagi check, Waahhhh! sendiri teruja. CANTIKNYA! Eh, terima kasih sangat! Dari berwajah amatur,


dah serupa.. boleh dikatakan pro.. eh,, nampak je la kan.. moga kekal la yang ni..




Korang sudi-sudi la singgah blog adinda ni, moga dapat inspirasi. Bagi yang suka dengar podcast pulak, boleh dengarkan dia berbicara, di spotify. Nak tahu lebih lanjut, singgah la blog dia okay...


14 ulasan

  1. waa.. lawa pula... sy nak juga tukar tp hmm malas lah hahaha ..

    BalasPadam
  2. Tahniah krna blog sudah berubah wajah. Mesti lebih semangat nak update lps ni kan?

    BalasPadam
  3. aiee nang kacak aluuu tok! niceee..semoga lebih bersemangat berblog lekak tok, kay!

    BalasPadam
  4. Sementara PKP ni saya dapat focus pada blog.
    Cantik warna template baru, soft color.

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah, teda buat apakan... hehe thanks... ^^

      Padam
  5. Cantik, nampak sweet dan lembut jea blog nie, macam tuan dia... hihihi

    BalasPadam
  6. Cantik warna tema..my favourite colour :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.