SEGMEN BLOGLIST 2020

Jumaat, Januari 31, 2020


Segmen Bloglist 2020 by Misakipureblood | Oh, Hi! Assalamualaikum

Terjalan ke Tiara Sapphire, ternampak segmen ni, dan klik banner. Pam! Jumpa budak ni yang masih die hard otaku fans dan blog dia sangat la comel yang membuatkan inner side of me jump high to the sky and hip hip hoooraaayyy!

Girl~ I support you.  Siapa nak join jom la klik banner di atas ok?


14 ulasan

  1. nanti abe kie try join gak la jika masih ada kesempatan...

    BalasPadam
  2. moga berjaya :) gee pun ada join hihi

    BalasPadam
  3. Selamat bersegment!!! =) Inshaallah nanti nak join jugak... *kalau rajinlah, hohoho

    BalasPadam
  4. >///< sankyuu sis sebab join

    tak boleh nak buang inner otaku XD dari kecik lagi ehehehe..
    dah plan.. ada anak one day.. nak dia tengok anime juga XD Ahahahahahhaha

    BalasPadam
  5. Selamat bersegmen dan masuk bloglist

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.