Jan Giveaway + BW by LieyzaNordin.com

Isnin, Januari 06, 2020


Hi~ Assalamualaikum

Bulan Januari ni penuh dengan giveaway, so apalagi jom la kita join tanda sokongan rakan blogger. Mana tau ada rezeki. Senarai hadiah yang disediakan pun menarik tau. kOrang nak tau apa dia?


Berminat kan? Apalagi senang je, cuma klik di mana-mana pada banner di atas dan ikut garis panduan yang telah diatur oleh sis penganjur ni. Sangat mudah dn ringkas. Sambil tu korang boleh tengok dia makan. Pergh, terliur la. Sedap wei~ Aien tak pernah cuba tapi suka makan. Bila nak pergi tu tak tau la.

Anyway, dah borak panjang, klik banner la untuk join. Contest ini akan berakhir pada 4 Feb kelak. All the best!

Jaa Nee!

16 ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.