Special September Giveaway by Misha

Ahad, September 20, 2020


 

Usai segmen sendiri, moh kita kembali meraikan segmen atau giveaway kawan-kawan pulak. Yeay! 

All the best to all contestant, and Aien nak pilih hadiah no 5 laa.. rasa macam tak ada jugak baju kurung warna biru royal macam ni. Moga ada la rezekinya  Hee 

Pada siapa yang boleh join giveaway ni, boleh join sebab tarikh tutup dia sehingga 30 September 2020.  So let's go! 




14 ulasan

  1. selamat bersegmen kak.. moga ada rezeki ya.. :)

    BalasPadam
  2. goodluck 😍 semoga ada rezeki dapat hadiah tu hihi

    BalasPadam
  3. TQ so much sudi join my segment. Boleh check your participation here http://www.aimisyahirah.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html All the best ya! :)

    BalasPadam
  4. All the best. Sudi2 lah join giveaway sy yeh 🤗 https://ctcheery87.blogspot.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

    BalasPadam
  5. Pemenang GA saya telah diumumkan. Boleh check http://www.aimisyahirah.com/2020/10/pengumuman-pemenang-special-september.html :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.