Lovely Fellow's @aienienka

Rabu, September 09, 2020

 


Hai, Assalamualaikum readers! 


Buat julung kalinya, Aien nak anjurkan satu segmen iaitu untuk jadi antara bloglist di blog Aien ni. Alasannya macam ramai je bloglist Aien dah sepi dan nak meraikan mereka yang sudi jengah ke tanah yang kadang sunyi ini.  Walaupun begitu, Aien harap ada sambutan dari korang all my fellow reader and blogger chingu's. 


Syaratnya mudah saja: 


1. Do follow my blog AIENIENKA

2. Buat satu entry bertajuk "Lovely Fellow's @aienienka"  and jangan lupa kopipes banner di atas. Paling penting sekali, backlink kan banner tersebut ke entry ini. 

3. Dah siap semua, boleh la komen di bawah supaya Aien tahu korang sudi nak jadi kawan Aien. dan juga teman Aien tinggalkan jejak nanti ya. 

Siap dah ke? Okay, tunggu Aien updatekan senarai  boleh la kita blogwalking together-gether gitcheeww~ 

Habis tempoh segmen, Aien akan masukkan blog korang semua di bloglist Aien tepi /bawah nanti. 


Okay, Aien dahulukan dengan terima kasih banyak-banyak sebab sudi join. Moh ler kita meramaikan teman sesama blogger. Yeheeee~ 


Update:: SENARAI PESERTA :: Boleh blogwalking sesama kita yaa. 

83 ulasan

  1. join :D

    https://www.tiarasaphire.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  2. join juga..hehe

    https://tiaarasapphire.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks for supporting me kuasa dua ^^ *giggles*

      Padam
  3. kita memang kawan pun kan?! :P

    https://www.farhanajafri.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  4. joined :)

    https://zieyaweasley.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  5. Hai ;) sy join juga hihi
    https://youthayuju.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai, thanks for joining
      ^_^ Welcome aboard.

      Padam
  6. saya joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  7. http://www.aimisyahirah.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  8. dtg support :)

    https://www.nieylanadia.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  9. Cik TK join juga!!!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  10. Wahh nanti Hana join ya... akak tunggu tau!! :) ;)

    BalasPadam
  11. https://aimieija.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    hai saya join jugak :)

    BalasPadam
  12. Naim joim

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  13. joinnnn

    https://www.mialiana.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  14. omg i love your banner sbb comel sgt. nak joinnnn

    BalasPadam
  15. join https://belogsjm.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka-19-september.html

    BalasPadam
  16. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka-19-september.html

    jemput

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/09/5-x-5-by-jbh84x.html

    BalasPadam
  17. saya support sis!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  18. aslm aien.. mama join ye

    http://www.mamapipie.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  19. salam perkenalan,saya join ye https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks for joining. salam perkenalan juga. ^^

      Padam
  20. Count me it

    https://www.raydahalhabsyi.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  21. Saya join.
    https://inspiringsharing.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  22. http://akusanglagenda99.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  23. join ye

    https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  24. ehem.. kaella singgah join sekali

    https://thekaellaaaa.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  25. Join...

    https://webayas.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  26. Dah joinnnn. 19 hb keluar entri.

    BalasPadam
  27. Join :)

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  28. ummi join ;)
    https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  29. Assalamualaikum, sy join jugak. hehehe. Salam perkenalan ^^

    https://www.sillymillyy.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  30. Hi Aien , saya join :)

    https://suethepretty95.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  31. salam singgah sini :)
    shida join ya..
    http://www.duniashida.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  32. Okay Hana dah join!! hehe
    .
    https://thepolarishana.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam


  33. hi

    kita joinss

    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  34. Aien... Ira join. Salam kenal dari Ira.

    https://ira-fizah.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai, Ira. Terima kasih sudi join. Salam perkenalan juga dari Aien. ^^

      Padam
  35. joined !

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  36. Assalamualaikum, akak join dan support awak...

    https://www.shikinrazali.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  37. Ika join ya :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam
  38. Saye sudah join
    https://www.templateppt.eu.org/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    Terima kasih

    BalasPadam
  39. I'm have join

    https://www.ibudokter.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.