COMEBACK GIVEAWAY BY FARAH FARHANA

Rabu, Oktober 30, 2019


Hi~ Assalamualaikum | Join Giveaway

Dah lama rasa tak join mana² segmen kan? Jom la kita meriahkan geng blogger kita Farah Farhana  yang baru buat comeback setelah lama menyepikan diri. 

Welcome back Hana! Moga terus sukses dalam dunia blogger!
Dan moga dikurniakan zuriat dengan cepat. Eh,, biar jadi baby 2020 nak tak? Hehe


And thanks for kak Shikin Razali tagged Aien untuk join giveaway ni. Sebenarnya dah ada entrynya, tapi disebabkan tak tahu nak tag siapa. Itu yg tergendala. Hee~

So, who's the one that I want to called out? hope you guys okay with it. ^^


All the best for all contestant and tuan tanah. ^^





14 ulasan

  1. Assalamualaikum. Hai kak khafisah. Terima kasih ya sudi beri ucapan, sudi doakan dan sudi join GA hana ni :) I wish you all the best kak^^

    Boleh semak senarai peserta kat sini~

    https://hanaintown.blogspot.com/2019/10/senarai-peserta-comeback-giveaway-by.html

    BalasPadam
  2. Semoga ada rezeki aien. Aaminn...

    BalasPadam
  3. best of luck ~~ ada masa datanglah jenguk blog saya !

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2019/10/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    BalasPadam
  4. All the best.

    dari segmen yang sama https://hamkarosli.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.