HELLO DECEMBER!

Sabtu, Disember 01, 2018


Hi~ Assalamualaikum | 

First December, bring us 30 days more to 2019. Are you ready? 

Before that, let me wish Happy birthday to dearest sister, May Allah bless you with happiness and grant all your wishes. Semoga apa yang kamu buat sentiasa diredhai dan diberkati. 

Okay, enam hari kemudian birthday Mak Aien. a.k.a mil. Mak jugak kan? Aien ada mak, ada umi. Haa, nasib la tak sama panggilan. Kalau tak konfius jugak. Nak buat apa ya birthday mak? Beli present apa yaa? Nak buat kek laa.. hee? Rajin pulak kau yer. Tahun ni kena spesial sikit, sebab Mak dah jaga Aien masa pantang ritu. So, any suggestion guys? 

Aien tak ada la nak bebel panjang kan? Just wanna wish to you guys.. happy december and enjoy your last month of 2018. 

Okbai. 


14 ulasan

  1. Januari semakin mendekat..Allahu.

    BalasPadam
  2. bulan terakhir 2018! Tak sangka dah nak habis setahun

    BalasPadam
  3. thank you for the wish sis!!! have a great december tooo!!!! :D

    BalasPadam
  4. Happy December day sis.. BTW akak nak ucapkan TAHNIAH pada awak kerana awak terpilih untuk menjadi pemenang dalam TOP COMMENTATOR dalam jurnal akak.. Jemput singgah..

    https://www.shikinrazali.com/2018/12/top-commentator-november-disember-2018.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah iye kak? hee~ tq tq tq.. *_^

      Padam
  5. i love december.. birthday kita ngn anak .. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. patut la. lagi satu december bulan holiday. siapa tak suka. oh ya~ dan banyak cerita best!

      Padam
  6. Lagi berapa hari je 2018 akan habis.. sekwjap je masa berlalu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. lagi dua tiga minggu we'll meet 2019. huhu

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.