BELI APA TU PADA SALE 12.12??

Khamis, Disember 13, 2018

Hi~ Assalamualaikum

Remember I told you gais, Aien menang voucher dari Lazada 2 hari lepas. Here I am to story mory dengan u olls apa yang Aien beli dengan voucher tu. Hee~ 

Al-kisahnya, Aien teringin sangat nak beli vacuum cleaner memandangkan rambut ni bersepah merata. Geram sebel bila nak menyapu. Lagi-lagi bila Nyonya Nayla pun sekarang ni dah start selak-selak karpet Ibu. Ado~ tak cukup dengan hanya kibas-kibas je karpet tu. Macam tak cukup bersih je rasa. So, I told Tuan Izwan. I wanna to buy the vacuum. He said, bazir je. Penyapu lidi pun bersih jugak. Haha 

Haa~ dah Tuan Izwan kabo gitu. Kita senyapkan aja la. Sampai la detik dapat voucher ni minggu lepas. Me like~ yeay!! Dapat beli vacuum. Yeay! Yeay! And sale 12.12 is coming. Cun! Tepat pada masanya. Saya suka!! 




Taraa~ usha² yang ni nampak tengah viral di kalangan rakan muka buku Aien. Tengok rating pun macam okay je. So, apa lagi grab la satu. Ikutkan harga dia kalau normal rm75++ la. Jadi dia dah turun la RM10 gitu. Termasuk postage sama jugak harga dia RM75. Pusing-pusing situ jugak kan. Why not grab je satu. Buat percubaan. Sekali dah proceed payment apa semua, Aien masukkan la kod voucher ni tadi, but, Sedih! Shipping voucher ni tak cover. Like, burn je la RM5 haku!! Aien dah la memang tak ada benda lain nak beli. Macam oh, tidak!! 

Bincang-bincang dengan Tuan Izwan, dia kata amek je la. So, dah proceed semua. Tunggu la dia sampai je. Jangan la abang posmen malas lagi nak panjat. Tak larat la nak pergi poslaju je. Haha 

Okay, tu je nak cerita. Till I write again~ 

PS: Nanti dah sampai Aien buat review. hee~ 

12 ulasan

  1. bestnya semua dapat voucher kita takde puunnn :(

    BalasPadam
  2. Tak beli apepun kita buka kejap je lepastu tutup sebab xde apa nak beli. kalau ditenung lama lama kang beli pulak :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu la yang dibuat kalau tak ada pitih. Haha Tapi, ini ada voucher. Baik guna dari diperam. ^^

      Padam
  3. nanti review eh..nak tahu functional ok x.. hehehehe

    BalasPadam
  4. Bestnya dapat beli vacuum. Berguna sangat hehe!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Impian sejak bersalin ni nak memiliki vacuum. Dah rajin sangat nak menyapu. Haha

      Padam
  5. Itulah delivery cost memang tak termasuk dalam voucher tu.
    Mrs. A pun sama dah guna voucher RM75 tu kononnya beli seratus ke atas nak guna voucher yang RM30 tu pulak tapi mana boleh! hahaha... satu voucher je boleh guna per one check out depa lagi bijak derrr... habis hangus lima poh hempat hengget.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha Banyak jugak hangus tu. Mula niat gitu r. Tapi, tengok tak cover. Pejam mata buang apa yang tak perlu. Haha

      Padam
  6. Balasan
    1. Kan, trend sekarang guna vacuum gini. Senang ^^

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.