Hi~ Assalamualaikum | 

Tik tok tik tok counting the time to 2018 past over us. Hey, there 2019! Please be good to me and all my fellows. May 2019 bring more happiness and greatness and their life. 

Aien tak ada benda nak cerita sangat past 2018. Bersyukur masih di panjangkan umur untuk 2019. And I will be 29. O M G. Can't believe still alive till one year to 30 series. No No No... 

But, yes~ 2018 also satu tahun yang baik buat Aien. Selain dapat Nyonya Nayla dipertengah tahun, 2018 walked smoothly. Kalau difikirkan tak ada apa jugak yang sedih, bagi Aien la. Sedih tu cuma simpan dalam poket kemas² esok lusa kita boom. Bwahaha 

Awal tahun 2018, Tuan Izwan bawa kami sekeluarga besar dia, pergi bercuti. Dari Pantai Tg. apaan tu kan kat Kota Tinggi. Seminggu lepas tu ke Cameron Highlands sempena cuti sekolah. Walaupun tak seseronok dengan keluarga sendiri but it was fun. Hahaha atleast seronok sebab orang belanja. And I was so tired dengan belly besar masa tu. Seronok je Nayla membesar dengan jalan. Masa tu dah 7 bulan tak rasanya. Bayangkan penat tu, sampai my adik was with me masa tu, dia kata Aien tido macam penat sangat-sangat. Sampai dengkur pun tak bunyi dengkur. Haha 

Itu last time I know the enjoy. Afer that, I know the joy and happiness bring our little one into the cruel world. But, yet I want the best for her. Nayla Insyirah means kegembiraan yang istimewa membawa sesuatu untuk kami. Such a good girl la kalau nak bandingkan dengan normal tantrum dia. Quite fun actually. The worst part people didn't say when growing the children. Haha 

Alhamdulillah orang kata, merasa jugak jaga anak sendiri. Alhamdulillah untuk pengalaman itu. Sesuatu yang sangat berharga yang sedikit sebanyak mengubah hidup Aien juga. 

And now, she most 7 months, dah start makan dan bakal menjadi kakak at the end of 2018 , we , husband and wife dikejutkan dengan a last gift. Haa~ memang miracle laa. Terkejut, tergamam jugak. Nayla baru 7 bulan..  Nak nangis tak buleh sebab dia rezeki. In shaa Allah rezeki tahun baru pulak kan. 

That's the big reason why I don't have really a momento to write a couple entry for this week. Sorry gais. And this just a wrap for 2018. May Aien remember those memories. Yang kebanyakan dah faded dari memory. Seem like a short term memory lost did apply to me hah~ I just remember what I want to remember. Did it happen to you gais? 

Oh ya~ see .. I forgot already just now what I want to write. Thanks to you gais~ because tak jemu jadi silent reader blog Aien ni. Haa dah ingat~ my blog post challenge tak sempat nak habiskan. Ada lagi 6 je 7 lagi macam tu. Tak apa. Kita sambung bila kita tak ada ideas nak tulis entry k. Aien will. Please remind me? 

So, good luck for next year. Sayonara for 2018. Rest In peace all the memories! May 2019 be nice to us. 


Happy New Year!! 

14 Ulasan

  1. salam tahun masihi 2019 sista!!! may Allah ease our way! ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yosh~ Happy new year! Aamiin.. In shaa Allah. ^^

      Padam
  2. Selamat tahun baru 2019 aien :) Semoga happy2 selalu!

    BalasPadam
  3. Happy new year! May this year bring us happiness, joy and laughter 😊

    Syaza | www.syazaraihanah.com

    BalasPadam
  4. Happy new year jugak.. Hoping we would be better and wiser in 2019

    BalasPadam
  5. cepat masa berlalu. pejam celik pejam celik..
    haih.. semoga yang baik2 saja menanti kita semua dihadapan =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan.. Aamiin~ Semoga semua dipermudahkan. ^^

      Padam
    2. Kan.. Aamiin~ Semoga semua dipermudahkan. ^^

      Padam
  6. Selamat menanti baby baru untuk 2019 yer. Semoga semuanya dipermudahkan k.

    BalasPadam
  7. Bertambah setahun lagi usia kita..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.