MENANG HADIAH! BLESS ME~

Isnin, Disember 10, 2018


Hi~ Assalamualaikum | Yeay, happy Opening of December. Siapa tak happy bila holiday month is coming right? 

Patutnya benda ni Aien cerita as soon as possible bila dah dapat, but me kinda urm.. tak ada idea selain nak ucapkan terima kasih, xie xie, kamsahamnida, thank you, arigato! 

1. 

Hadiah dari Giveaway by Cik Puan Rrai. OMG~ Finally it's here. Selepas abang posmen retour balik barang ni, dan dia assume Aien tak ada kat rumah masa tu, sedangkan ikutkan rasa date dan jam yang dia kata sampai depan rumah tu, Aien ada ja dalam rumah. Tapaham~ Last, hari Khamis baru pergi ambil lepas Tuan Izwan balik kerja. Aien like sangat tudung bawal dia~ Nice. Nanti bila Aien dah pakai, Aien share kat iG k~ ^_^

2. 


Terpilih sebagai salah seorang pemenang untuk 3rd Lucky Draw Prize untuk Lazada Blogger Contest! Wow! Double wow. Sebab untuk kesekian kali Aien join, ini kali pertama Aien menang. Alhamdulillah. Rezeki. Walau tak dapat yang gempak² hadiah dia, still RM75 ni, Aien dah berangan nak shopping masa 12.12 nanti. Beli apa, nanti kita cerita. Yuhhuuu~ 

3. 

Alhamdulillah, Aien menjadi salah seorang komentar top di blog Kak Shikin Razali dan terpilih mendapat hadiah saguhati darinya. Alhamdulillah, alhamdulillah. Terima kasih kak~ Akak ni memang selalu kasi pada mereka yang sering singgah dan komen di blog beliau. Semoga rezeki beliau bertambah atas kebaikannya. Aien nak buat macam ni pun masih terfikir-fikir lagi. Namun, semoga kalian tak jemu singgah yaa.. 


Itu saja, rezeki nak dikongsikan dengan kalian. Alhamdulillah orang kata pembuka bulan cuti yang sangat baik, tapi, tu la. Emosi ni pulak swingy tahap kelapan. Tak tahu la manusia jenis apa ni. Haiyaa~ 

Till I write again~ 

16 ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.