What Happen at 222,222?

Jumaat, November 20, 2020

 Salam jumaat yang barakah, Allahu ma solli ala muhammad  jangan lupa al-kahfi semuanya. Semoga semua berada dalam rahmat Allah  hendaknya. 

Sejak PKPB bermula, my mood for writing agak kurang sebab rasa macam kekeringan ideas lebih kurang writer blocked la jugak. Eceh, kalah penulis novel. Padahal blog ni apa je laa.Siapa aje yang baca ntah. 

Terima kasih pada mereka yang sudi singgah tinggalkan jejak walaupun Aien hilang dari radar. Dan paling best sekali apa tau? 




Over 222 222 gais. Shocked! 

And tak ada siapa ke perasan? Haha Masa tak ada mood nak tengok la dia hit tau. Suka macam tu. Walaupun begitu, syabas la buat diri yang suka menulis review daripada curhat yang merapu. Itu adalah lebih baik kan. Bak kata orang, siapa aje nak tahu cerita kita. 

Jadi, sekali sekala review, boring review  cerita anak-anak. Cerita dapat apa. kena apa. Haa, cuma 2020 ni cerita yang sendu sikit. Eh, tiap tahun la gitu jer. Haha 


Sekali lagi  terima kasih pada yang singgah menyumbangkan PV saya. He he he 

Walaupun PKPB ni bohsan, jom la jaga diri k. Kluster makin hari makin bertambah, nombor kes positif tak turun-turun. Gitu aje la. Kadang tenggelam kadang timbul. Seram pulak nak naik tahun baru. Ada can ke nak balik raya tahun depan? 


14 ulasan

  1. Terbaik.. Semoga terus sukses kak.. :)

    BalasPadam
  2. Iyee Aien, Sis pun sama, tulis-tulis apa yang rasa nak tulis, orang nak baca tu no2, rasa nak ping sana sini tu sebab nak kan hits untuk adsense.. kalau tak dulu, lepas tulis off laptop terus.. hahahaha xkowser nak BW ke nak membelek lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha Aien sampai sekarang tak lepas adsense. Lepas tulis, blogwalking dah la. Haha Tapi teringin jugak dapat jana dari adsense. Bila ntah..

      Padam
  3. alamakkk sik sempat mok snap..hahahaha

    BalasPadam
  4. sama kes dgn blog mama haha selalu ramai yg terlepas. xpelah kita tau deme ikhlas masuk blog kita kan. tapi kalau ada yg dpt capture tentu kita lagi seronok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu la pasal. Hahaa Bahagianya bila dah hit target.

      Padam
  5. haha..tak perasan pun mesej tu. apapun selamat maju jaya aien :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha sebab mungkin dia dok bawah sangat kot. Haha

      Padam
  6. same here, i jenis tadak story about myself.. like hidup i tak interesting mana pon.. so i buat review movies saja la... tapi baca blog org lain best ja ada mcm2 nak cerita hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada benda cerita laa. tAk ada cerita senyap. Haha Gitu la seadanya..

      Padam
  7. Tahniah Aien. Selalu je terlepas moment nak captured nombor tu kan. Mesti terlepas. PKPB ni pun dah tepu juga Aien. Kita follow the flow je lah :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.