4 DARA Lagu Viral

Rabu, November 18, 2020

 


kisahnya semalam rasa lama nau tak bukak Youtube, bila terbaca di time line FB kata boleh bukak ke tu Youtube? 

Baru ni haa, ternampak music video rasmi 4 DARA Kak Lina pompom ni. 

Aien terhibur betul tengok video ni sambil baca komen. Pergh.. 

Screen hijau habis kau, Faizal Tahir di antara atau pun satu-satunya seniman pemuzik yang masih segar dengan idea baru dia. Suka dengan gaya dia. Satu-satu lagu dia tak pernah muak di telinga. 

Lagu 4 dara by Kak Lina Pom Pom ni dah lama viral. Orang pun asyik terngiang-ngiang suara haaa masuk Kak Lina tu. 

Bila ada lagu official macam ni, dan baca di komen kisah di sebalik pantun Empat Dara ni. 





Bagus jugak perkongsian orang ni tentang maksud lagu ni. Dalam santai-santai masih lagi memberi pesanan pada kita. 

Music Video ni tengah trending di Youtube. U olls nak tengok support MV asal dengan tekan link EMPAT DARA ni okay? 

Jangan lupa tekan button like dan subscribe jugak. Eh macam channel aku je. Haha 


12 ulasan

  1. ada baca jugak haritu, cantik kiasan orang dulu2 kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Orang dahulu cakapnya berkias, jaga hati buat pendengar. Yang faham ye faham. budi bahasa budaya kita gitu.. hehe

      Padam
  2. Lepas dengar lagu empat dara 2020 ni mesti nak terikut ikut menyanyi kan. MV dia kreatif walaupun skrin hijau.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kak Sha.. Terbaik la Faizal Tahir fikir luar kotak. Tak payah sibuk² shooting MV kat luar musim covid ni. ^^

      Padam
  3. hahaha i pun terjebak tgk..then terus ke penyanyi asal dgr lagu tu haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah. Viral teruk lagi ni. Bila rasa stress dok nyanyi sorang-sorang pitching Kak Lina tu.. Gelam sorang2. Haha

      Padam
  4. Hinggkan menghantui kepala otak hahahaha..nak mandi jee nyanyi hahahaha dah nmacam lagu Mipan Zuzuzuz

    BalasPadam
    Balasan
    1. Viral teruk. Masuk otak tanpa perlu dirakam. Haha

      Padam
  5. ehehe paling sempoi santai dan MV tak berat kepala..

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu la. kita pun dalam diam ikut joget sama. senang hati.. hAha

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.