Tak Tahu

Rabu, November 11, 2020

 


Kau umpama bidadari 

yang aku cari 

Tanpa dirimu jiwaku mati


Jangan biarkan aku, aku perlukan kamu 

Tanpa kamu disitu, aku tak akan tahu


Hu hu hu hu 

Aku tak akan tahu 

hu hu hu hu 

aku tak akan tahu


Suarmu ingin ku dengar selalu 

Kerna kau lah nada ku dalam lagu 


Jangan biarkan aku, aku perlukan kamu 

Tanpa kamu di situ, aku tak akan tahu

Hu hu hu hu 

Aku tak akan tahu

Hu hu hu hu 

Aku tak akan tahu


Selit rambut ku ke belakang telinga

Hingga jari kau berkedut dan rambut ku berubah warna

Sentuhan mu memori ku boleh rasa 

Dalam gambaran hidup ku kau yang paling bermakna 

eyy 

Ku takkan terlupa, bagaimana bermula 

tentang  kita bersama

cinta ku memang buta, dari ku jiwa pusing 

hingga halal berdua,

eyy

Ku letak bukti di hadapan  kamu

Nyawa ku jasad ku milikmu seumur hidup

Bintang menjadi saksi bertambah senyum

Mestika hati hingga hujung nyawa 


Jangan biarkan aku  aku perlukan kamu

Tanpa kamu di situ, aku tak akan tahu

hu hu hu hu 

Aku tak akan tahu

hu hu hu hu 

Aku tak akan tahu 


Penyanyi: Harith ZamZam ft Tujuloca, MFMF 

Penulis Lirik: Harith Zamzam, Tujuloca, MFMF 

Komposer: MFMF 


ps: sweet je tengok Tujuloca dalam ni. 😍




15 ulasan

  1. love the decoration dekat attic tu!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan... sambil dengar lagu in love jugak cinemagrafi dia. eh, betul ke tak ni.

      Padam
  2. Kan kan...sweet manis bergula nengokk hahahaha

    BalasPadam
  3. tujuloca ni macam awie erra dulu la kot ek?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kot la tapi dorang kawen tak sesama rasanya. Aien nampak dorang mcm pasangan Rapper korea tu.

      Padam
  4. nanti abe kie nak cari video ni di youtube.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. lelama demgar sedap jugak sora si anak zamzam ni. Haha

      Padam
  6. belom pernah gik kamek nanggar video lagu tok..kelak kamek layan ihihi

    BalasPadam
  7. eheee lepas cute cute keluar lagu ni pulak..
    makin ada kemajuan hehe..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.