Siapakah anda pengikutku ke 400?

Ahad, November 08, 2020

Siapakah anda pengikutku ke 400? | Wah, sedar tak sedar ramai jugak sudi ikut blog ni yer. Selamat datang buat pengikut dan komenter baru. 

Blog ni menceritakan kisah Aienienka a.k.a Mrs. Izwan a.k.a Puan Nur. Ada masa dia bebel panjang, ada masa dia cerita pendek je. Tapi kebanyakan masa dia buat review drama china yang ditengok. Selain dari drama China, ada la juga drama Korea, Thailand dan Japan selebihnya movie. Haa, kalo rajin ada juga kongsi resepi. 



Misi entry kali ni, Aien nak umumkan tahniah pada pengikut ke 400 Aien. Yeay! Tahniah awak. Boleh tak awak emel saya sebab saya try bukak foto image awak tak boleh laa. Hee~ 

Ada rezeki boleh dikongsi bersama. ye dak? Jujur tau. Saya tak kenal awak, makanya saya cuba la nak berkenalan dengan pengikut pengikut saya ni. 

Terima kasih sudi singgah ke blog picisan ni. Segala yang ada cuma rentetan hidup seorang ibu anak dua. Jangan jemu baca tau! 


Edited! Lepas godek-godek kejap di template terjumpa la yang ni. 


Yooo! Cik Asyiqin Roslee, tahniah awak. Jap lagi kita singgah ke blog awak ye.  Terima kasih tau follow kita balik. ^^

19 ulasan

  1. yeayyyy dah ramai dah followers blog ni. Keep shiningggg

    BalasPadam
  2. Tahniah buat follower pembaca Aien..termasuk laa Sis hahahahah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Sis Lin sudi follow jugak. Mwah ciked. ~ 🙈

      Padam
  3. waaahhh tahniahhh!!!! kepada pengikut ke 400 :)

    BalasPadam
  4. Wah.. Tahniah pada followers ke 400..

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Yeay! congratz to her! lama dah syaza tak mai sini. ^^

      Padam
  6. Wahhh tahniah kepada follower yang ke-400!!!

    BalasPadam
  7. tahniah..semoga bertambah-tambah follower ya..;)

    BalasPadam
  8. tahniahhhh yang istimewa 400 tu =)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.