Segmen Bloglist PKPP at aziankhalil.com

Isnin, Jun 08, 2020

Assalamualaikum „ 

Lama jugak rasanya tak join segmen ni. Eh, ke aku yang lupa. Haa, biasa la blog pun update sejuta tahun lamanya. Sejak lepas bulan puasa ritu, lemau jap. 

Kali ni,atas jemputan sis Azian, kita join la bloglist dia. Hee, support member blogger gitu. sis Yan, atau lebih mesra dipanggil Mama Yan ni, baca kisah dia randomly je. 


Syarat-syarat penyertaan yang sangat mudah uolls. Tak rugi la kalau join pun. Sambil tu, jom beramah mesra sempena kebahagian dah boleh rentas negeri yeay! 

Segmen ini akan tamat pada 30 JUNE 2020 . Jadi uolls masih berkesempatan lagi untuk sertai segmen ni and support Mama Yan tau! Kbai. 



ps: walaupun dah boleh rentas negeri, jangan happy sangat tau. Jaga diri, jaga kebersihan dan amalkan norma baharu ya! perjuangan kita masih belom tamat! 


14 ulasan

  1. Best kan dah boleh rentas negeri hihi yeay. Betul tu, SOP kena maintain jaga hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. bedt sangat. Tapi, nak masuk Sarawak ketat lagi. hurm.. tiket pun mahal.. haha

      Padam
  2. Assalamualaikum. Selamat bersegmen, In shaa Allah, ada peluang nanti saya susuli.

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikum salam. menyusul cepat semut senyum. ^^

      Padam
  3. Selamat bersegmen
    Mudah2an ada rezekinya

    BalasPadam
  4. yeayyy....kamek pun da join...hhihi

    BalasPadam
  5. Hi, saya singgah dari segmen yang sama :))

    https://thestorynrlaqh.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.