Hi, Assalamualaikum | Member blogger sabahan kalau tak silap Aien, blog yang simple minimalist dan orang yang tak lokek berkongsi ilmu dan pengalaman.

Elly menganjurkan segmen pertama beliau, dan Aien seperti biasa la, jadi supporter kan. Haha

Korang jangan segan segan mari la kita memeriahkan lagi segmen member blogger ni.

Sis Elly minta share kan gambar lipstik favorite gitu... Gigih la amek gambar selingan berebut dengan anak. Haha


Mana satu ni favoritenya? Jawapannya tak ada sebab tiga-tiga pakai. Satu simpan dalam beg, dua lagi kat rumah. Pakai la mana-mana rasa nak pakai. Yang penting, tiga-tiga memang selalu pakai bila di rumah mahupun keluar. 

Dua warna hitam tu, jenama Anastasia hadiah dari adik. Katanya tak ngam dengan kulit dia, so bagi la kakaknya anik. 



Ini pula kod nama mereka. Sorry la terbalik berebut dengan anak-anak dua nak amek. Warna yang berbeza. Soft pink ala-ala lite mekap la kan. Bila rasa nak jadi darker guna roses. Bila mengedik guna la peachy. In2it tu warnanya agak terang, jadi kita pakai just dap dap kat bibir then ratakan. That's all. Done~

Eh, terpanjang pulak nak share pasal lipstik ni.

Dah baca sampai habis, klik banner la untuk join yaa.. Jaa Nee! 

16 Ulasan

  1. Huhu bergelut dgn anak mmg susah nak dapat gambar yg proper kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang. berebut memasing nak interframe. Haha

      Padam
  2. Selamat bersegment kakak maneees ngehehe ;) ;)

    BalasPadam
  3. Thank you for supporting me Aien. Nanti mau try Anastasia tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh cuba tu,, warna dia nice jugak. ^^

      Padam
  4. Singgah dari GA yang sama :)

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/pencarian-blog-list-pertama-elly-matin.html

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen.. baru nak join tp takda pula lipstik fav huhu

    BalasPadam
  6. Singgah dari GA yang sama :)

    https://toeverymelody.blogspot.com/2020/03/pencarian-blog-list-pertama-elly-matin.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.