Blog review dari rakan blogger bikin terharu

Selasa, Mac 03, 2020


Hi, Assalamualaikum | Bila seseorng menulis sesuatu yang tentang diri kamu, hargai la mereka. Ceritanya seorang adik manis bernama Hana, dia anjurkan satu segmen masa tu dia tengah down sangat-sangat. And asked for some motivation word, quotes or what so ever.

And I was sharing some inspiration song that I always listening when I felt down too.

Kemudiannya, alhamdulillah terpilih di antara semua yang menyertai untuk direview oleh adik manis ni.

Bila baca review yang lain, seram je macamana la adik manis ni nak tulis or ceritakan tentang diri ni kan, like my blog is miserable, cacamerba, dan segala word tunggang langgang la. But, her word was so comfy menyebabkan diri ni terharu sangat, sampai I must write something to respon.

Terutamanya, terima kasih. Terima kasih atas kata baikmu, terima kasih sudi singgah walaupun picisan saja, terima kasih sebab tak jemu tinggalkan komen walau tiada ganjaran. Terima kasih sebab sudi jadi rakan alam maya diri ini.

Ucapan ini juga buat semua yang sudi singgah di blog ini. Terima kasih banyak-banyak. Moga Allah merahmati kalian. Andai suatu hari nanti, diri ini telah tiada, doakan yang baik-baik ya untuk diri ini kerana kalian la penghibur teristimewa ketika diri ini perlukan perhatian. Semoga Allah merahmati kalian dalam apa jua urusan kalian.

Oh ya, jangan lupa singgah ke blog adik manis ni.. Moga korang sudi berkenalan dengannya kerana orang baik itu harus dikongsi bersama. Share the positive vibes. Yeay!


6 ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.