Malas la nak edit tulisan besar. Hi, Assalamualaikum | lama anik ndak update blog. Sorry la, telepon ku anik sudah binggong. stress aku cas dari malam jumpa malam balik tak penuh-penuh. Sob sob merenung dinding. Nasib HANI MYNIS ada bagi cabaran untuk 14HariRMo ni. 


Dan Aien pun buat la pelan-pelan bila telepon tu macam meragam, haaa buat la sibuk sendiri. Kalo dia molek, kita muat turun drama bebanyak. Kah! Eh, Episod je banyak. #currently watching Eternal lOve of Dream. Haa, nanti dah sudah Aien review. 

Berbalik pada cabaran 14HariRMO ni tadi, Aien dah buat mana yang simple macam lap tombol pintu which is clean with anti bacterial tips. Haaa, tak tau la. Janji kemas, bersih suda. setakat ni yang berat dah buat cuma bersihkan peti sejuk bahagian luar dan dalam, bersihkan bilik air/mandi  mangkuk jamban. Haa, gitu laa. 

Tak ada apa yang menarik. Yang lain bersih simple-simple suda. nak buat operasi ekstrem tu belom boleh lagi. 

Haa, tu je la nak kabo. Nak kabo. tak buleh nak apdet selalu, tepon dah nyawa kus kus. segalanya dari sini, laptop ada tapi buat layan drama la. nak online tak buleh. kan? 

U olls stay safe tau. #stayathome .. 

10 Ulasan

  1. eternal love of dream yg tengah tayang tu ke? confius banyak sgt chinese drama tajuk sama..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tayang kat mana? Hehe kot la kot. sebab dah ada kat tele.. Hehe sis tengok situ je. ^^

      Padam
  2. Bagus cabaran ni. Kalau berjaya buat rumah bersih dari belakang sampai depan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan? ni dah tambah kena kurung, haa.. macamana tu.

      Padam
  3. Saya pun buat list 14 hari untuk cleaning. Tapi beberapa hari je buat. Hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha biasa la tu. Aien pun baru buat berapa. selebih golek²

      Padam
  4. ehehe da rasa bosan yangamat ni.. pusing kiri pusing kanan pun badan dah rasa lemau sangat dah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha sama la siti... lagi-lagi fon rosak dalam tempoh ni.. nak menangis jugak ni. ^^

      Padam
  5. Wah.. awesome la aien..
    Sha masih melakukan rutin harian.. masak, membaca, menonton drama.. pantau anak2 buat tugasan yang cikgu bagi.. tidur.. mengemas.. adoi.. tepulah.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. lebih kurang je ni kak Sha. datang rajin, banyak la buat. datang malas, golek-golek je.. haha

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.