CHINESE DRAMA | Well Intended Love Season 2

Rabu, Mac 18, 2020



Hi, assalamualaikum | Yes! Season 2 telahpun ditayangkan. Yehee~ boleh tengok lagi sweet lover Mumu ngan husband dia. Lepas dicari, rupanya season one punya tak ada buat review daa.. Tak apa la. Haha

Sinopsis

Masih mengekalkan pelakon yang sama daripada siri satu, dan juga plot yang lebih kurang yang mungkin seperti deja-vu kepada Xia Lin dan juga Yi Zhou. 


Review Aien 

jika lihat di atas, boleh tahu yang Aien memang tunggu dorang punya siri kedua ni, tapi tak sangka pulak director mengekalkan plot yang sama. La, macam lebih kurang tengok siri yang pertama  cumanya Yi Zhou tu, daripada episod satu dia dah panggil Xia Lin dengan nama timangannya Mumu. Haa~ konfius sat.  ini ulangan ke atau.. ah.. konfius laa.. 

Dengan 16 episode saja tak ada bosan sangat nak tengok. Boleh la buat buang boring kena kuarintin ni kan. Hehe 

6 ulasan

  1. kinek tok kamek tengah layan drama korea Live Up to Your Name..lagik dua episod mok habis..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya cita best yaa.. lamak dah tangga. haha

      Padam
  2. dah tengok first season, tak rasa nak tengok sambungan dia..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee, suka cuci mata tengok hero dia. lah!

      Padam
  3. male lead hensem - masuk list hahahah

    BalasPadam
  4. Adoi.. letih bila ada berseason.. tapi okaylah dia kekalkan pelakon yang sama..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.