Wanted: A New Blog List for March-July 2020

Ahad, Februari 16, 2020



Hi, Assalamualaikum  | Meriahkan lagi segmen teman-teman blogger. Aien ikut tanda support ya ^^

Anis minta share makanan favorite kita kan. Buat Aien, makanan favorite is makanan dari homeland. T^T

kredit: pinterest

Gambar di atas adalah mee kolok yang wajib makan tiap kali balik Miri. Yum. Sekarang pun tengah nak, tapi apakan daya, sini susah nak cari. Ada kedai makanan Sarawak, tapi tak terpegi lagi. So mampu sob sob bucu katil je la. Bila dah jadi perantau ni, semua makanan dari homeland is my favorite food. Sedapnya semua.

Lapar pulak cerita pasal makanan. Kah!

Do click banner for joining this segment. Salam kenal semua. ^^

22 ulasan

  1. semoga berjaya masuk dalam senarai. hehe

    BalasPadam
  2. Good luck!
    First time dgar mee kolok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wajib cuba ni kalau jejak ke Bumi Kenyalang. ^^

      Padam
  3. wahhh mee kolok! tak pernah rasa lagiiii T-T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wajib cuba jika dapat ke Bumi Kenyalang. ^^

      Padam
  4. menarik..tk pernah try mee tu..one day kena try.. hehe

    BalasPadam
  5. terima kasih sudi join segment anis ^^ anis tak pernah lagi try makan mee kolok maybe kena pergi cari bila-bila nanti

    BalasPadam
  6. alah..terbaca entry ni petang2 gini, laparrr perut..

    BalasPadam
  7. Mee kolok sedap tapi sekali je makan.

    BalasPadam
  8. Uiiih dah lama teringin nak try mee kolok pure dari Sarawak 😍😍
    Follow blog Aien dari segmen yang sama hehe. Jemput la datang ke blog saya juga https://officialnasa28.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak rasa yang pure kena ke Sarawak la dulu. haha

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.