Drama Gantung pun, Best! 

Hi~ Assalamualaikum warga kota, eh! bukan warga blogger sekalian. Jika hari tu, Aien ada tulis tentang novel Gantung menarik untuk dibaca, kali ni Aien baru nak review pasal drama dia. 


cerita lama

Rupa-rupanya drama Gantung ni dahpun lama ditayangkan. Dan kenapa Aien tak tahu? HAHA 

Drama yang bergenre lebih kurang dari novel asalnya, persahabatan dan seram turut memakan masa juga nak habiskan. Boleh dikatakan sampai demam-demam satu rumah nak ngabiskan drama ni. Kah! 

Jika korang dah pernah baca novel dia, korang mungkin akan perasan jalan cerita drama ni diolah serba sedikit. 

Barisan pelakon Randy Pangalila, Ikmal Amry, Brandom Salim, Hafreez Adam, Mentari De Marel, dan Gita Sucia sudah menampakkan betapa drama ni bakal menjadi luar biasa.

Nak cerita panjang tak pandai la jugak, yang penting mesti tengok sebelum nanti movie dia. Mana la nak cari novel gantung 2 ni.

14 Ulasan

  1. best kan, dia cuma ambil sikit je dari novel Gantung 1. Tak tahu movie nanti dia nak olah dari balance novel Gantung 1 ataupun habiskan semuanya dalam movie.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Rasa macam cepat la buat sequel ke, movie ke ape ke.. Tak sabar ni. ^^

      Padam
  2. Assalamualaikum Wrmbth Sis Aien.Jemput sertai giveaway dengan 17 Hadiah Wang Tunai bernilai RM1000

    Hadiah RM200 (Seorang Pemenang) - 1 x RM200

    Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang) - 2 x RM100

    Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang) - 14 x RM50

    Tarikh tutup 29 Feb 2020. Klik sini untuk sertai giveaway ini.

    BalasPadam
  3. alamak mama tak penah tgk lagi

    BalasPadam
  4. drama dia best cuma tak sesuai untuk tontonan umum.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah, sebab drama dia pun macam indie pun drama. ^^

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.