Segmen Blog Review & Cheerful Bloglist by Hana

Isnin, Februari 10, 2020



Hi~ Assalamualaikum | Demimu Hana, sorry lambat notice sebab Aien pun tak on blog sebab last week was a collapse time for us, so here we are.

Si Hana ni minta la sesuatu yang boleh dikongsikan sebagai satu motivasi bila diri tengah down to the earth.

Honestly, since Aien became a mom, kebanyakan masa memang down sebab housewife. whenever you don't talk with anyone unless your husband and your kids, automatically akan down. Pasai pa ntah? Rasa nak story mory, bergosip lebih kepada membawang. Dah settle tu, tak ada pulak nak down. Heran kan?

Tu je la asbab dia. Dia perlukan kawan nak bercakap. Tapi selagi kan tak jumpa I found one song yang mungkin bagi orang ianya bukan lagu motivasi, but yes to me.

Lauv - Never not

Di sini Aien kepilkan sekali lyric video dia, so that, you Hana will enjoy it. 

Why? 

Again, bila dah berkahwin Aien dah lama tak dengar lagu. Sejak mengenali VKM Bot channel di telegram di situ lubuk lagu mana yang Aien rindu Aien cari. Once Ada orang kata lagu Lauv sedap. Cuba cari apakan tajuk dia tu. Haa, Feelings by Lauv ni tadi. Tak kenan. Cari lagu lain macam sedap. Jumpa lagu Never Not tu. 

Dengar lirik dia, berbunyi lebih kurang macamana Aien jumpa husband Aien. Since zaman rebel, he is the one yang selalu baca text Aien membebel. Sampai dah kawen ni, dah dia selalu depan mata nak bebel pasal dia je la. Haha Pompuan dengan bebel memang tak boleh dipisahkan. Nak marah pun dia la jugak. Yang nak diceritakan pasal seharian dia jugak. Tak ada yang lain.

Sekali lagi, kenapa lagu ni? Melody dia santai, Lirik dia kena, (dengan Aien) dan kind of my flashback song gitu.

Dah la melarat pulak aku nak bebel ni. Layan dak sorang dok gusti Ibu sebelum tido tak jadi entry ni nanti.

Oh ya, gais. Jom la support ada Hana ni. Klik banner comel untuk join. ^^

tarikh tamat: 15 Februari 2020

18 ulasan

  1. Eeeee bestnya lagu tu! Terus jadi favourite lah! ;) heee thank you sangat-sangat sebab sudi support and share something beneficial to me :D nanti apa2 Hana update ya...
    .
    *Pssst! btw Hana pun kaki bebel jugak sebenarnya hahaha ;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahah pompuan dan bebel is best friend. ^^

      Padam
  2. kita pon join kak...heheh jemput singgah

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Haha. Perempuan dengan bebel payah nak berpisah . Hehe

    BalasPadam
  4. wahhh hana ada buat segmen ea, nanti nak join lah. Good luck aien :)

    BalasPadam
  5. Good luck sis... saya pun dah join.. 😄

    BalasPadam
  6. datang segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/02/segment-blog-review-cheerful-bloglist.html

    BalasPadam
  7. Salam kak, Hana dah update announcement! :) Jemput baca...

    https://thepolarishana.blogspot.com/2020/02/segment-announcement.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.