Hi, Assalamualaikum | Jalan blogwalking sekejap terjumpa OM publish a giveaway. Yeay! Of course mesti la join kan? 

Nah, term and condition for joining this giveaway. 

SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 24 February 2020 sehingga 11.59 malam 24 March 2020. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 4 pemenang bertuah dicari.
Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Ombak Bergigi dan Follow Instagram @ombakbergigi 
  1. Buat entri bertajuk SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI
  2. Sila jawab soalan ini dan ianya WAJIB "Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?"
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen 
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 24 March 2020.
  6. Pemilihan pemenang akan berpandukan En.Random.org atau terpulang kepada OM jika tiba-tiba rajin nak pilih secara manual.


So, the main point of joining this giveaway of course wanna share with you gais the happiest greatest opening of 2020 for me. Voila gitu~ 

Januari is fun month for Aien not just because we are entering a new year with new hope also we came with the new azam. Wow~ seronoknya bersemangat gitu mulakan tahun baru. Bahkan Januari lepas menjadi tahun 2020 lebih bermakna bila Aien menang giveaway like a thousand million times. Ehe~ 

Awesome jap rasa diri sebab biasanya Aien ni not such a lucky person. So when that came, Yeeehhhaa~ 

Hai senangnya dalam hati.  menang sana sini. 


A greatest Januari ever gitu..  Bilakan lagi dapat macam tu tak tau la. Haha dia luck tu datang sedebuk gitu.. kalo tak sikit pun tak nyinggah. haha Yang penting bila dah kena, ibarat matahari timbul di pagi hari, membawa sinar mentari.. bergemerlapan... Eh~ ni macam lirik lagu je. Dah sudah~

Jadi apa yang menceriakan hari Aien pada Januari 2020 adalah saya menang giveaway dan alhamdulillah mengingatinya membuat saya bersyukur. =jawapan ikut skema. Kah!

Haa, dah habis korang boring baca cerita Aien ni, nak tahu hadiah-hadiah apa untuk para pemenang nanti?? 

Klik saja banner di atas. Alang-alang udah klik tu apalagi.. Join la support rakan blogger ni.. Tata titi tutu~ 


35 Ulasan

  1. Datang dari segmen yang sama..

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/02/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    BalasPadam
  2. Whoaaa..tahniah menang... Saya join too...

    All the best! Jemput singgahhhh...
    https://www.nonasani.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html?m=1

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks. Nanti Aien singgah Nona ya.. ^^

      Padam
  3. Salam Ukhwah :)
    Singgah sini dari GA yang sama

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen ^^
    have a nice day~

    BalasPadam
  5. Selamat bersegmen Aien ☺️

    Singgah sini dari GA yang sama

    BalasPadam
  6. Semoga berjaya... :)

    https://freejustforu.blogspot.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.