NEW YEARS GIVEAWAY BY EIKIN SOFI

Khamis, November 21, 2019



New Years Giveaway By Eikin Sofi |Hi~ Assalamualaikum.

Thanks for the beautiful mei mei Suhana sebab tagged me in this giveaway.

Aien ni nak kata peminat mekap tegar itu lah tidak, cuma ya la kita kan perempuan, semestinya suka akan benda-benda yang mencantikkan diri ni. For those yang suka benda cantik tu, boleh la join giveaway ni.

Sebab apa Aien kata macam tu? Sebab korang memang sesuai la dengan hadiah utama contest ni. Pergh~ ni yang rasa nak pergi jenguk youtube tutorial eye make up lepas ni. 

Untuk three lukiest beautiful ladies out there, I'm tagging you.. 

Cik Bunga , Shu , KC

All the best untuk yang join. Oh ya, contest ni berlangsung sampai hujung tahun, kalau berminat cepat-cepat join dan klik saja banner tu atas. 

Peace! Jaa Nee!

15 ulasan

  1. Good luck. Ruby dari segmen yang sama 💜

    BalasPadam
  2. Good luck to you.

    Btw, was it my internet coverage or you only showing one blog post on your main page? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks. ^^

      Tak la, memang satu post je at main page. Hehe

      Padam
  3. selamat maju jaya. semoga menang nanti...

    BalasPadam
  4. good luck aien!
    Atul pun dari segmen yang sama juga 😊

    BalasPadam
  5. Lama rasanya mama X singgah sini. Good luck aien

    BalasPadam
  6. wowww am I one of the luckiest beautiful lady? I'm soooo terharuu hahaha. tenkiu kak aien for tagging meee. will join it.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.