KISAH SEDIH DI PETANG JUMAAT

Jumaat, November 29, 2019


Kisah sedih di petang Jumaat | Hi~ Assalmualaikum

Kenapa? Apa yang telah berlaku? 

Allahuma solli ala muhammad. Aien tak tahu nak gambarkan perasaan ni macamana lepas tahu benda ni. Dia macam mempersoalkan diri, apa salah aku post dalam blog ni?

Beberapa bulan lepas, Aien perasan Instagram dan Facebook sekat  link blog daripada media sosial tersebut. Pahtu  dah cari-cari tak jumpa apa sebab dia, Aien pun assume sebab Aien tak aktif dalam blog ni. Tetiba tadi, lepas dah post satu entry tu, Aien tergerak hati nak tengok statik blog ni. 

Macam pelik kenapa makin ramai pulak penonton blog ni daripada luar negara terutama negara Eropah sana? Like, siapa yang aku kena dok sebelah sana? And perasan referral link or sites Aien daripada yang sangat mencurigakan. Aien tekan juga tengok kan. Even fishy somewhere. Mak aih~ 

Gugur luluh hati Ibu ni nak. Daripada nak karang sejuta ayat dalam blog ni jadi puhhh~ hilang kerana sebab ni. 

cari sana, cari sini tak tau nak cari keyword dia apa, end up Aien tanya pada beberapa rakan blogger yang Aien kenal. 

Terima kasih sebab bantu. Anda tahu siapa anda. 

Setelah sekian lama berblog ini kali pertama berlaku, macam.. nak ghaib sekejap la. Nanti datang balik, boleh? 

Kalau rindu, nanti Aien datang la jenguk tengok penyangak tu dah blah ke belom. Sedih la macam ni.. 


Korang pernah tak kena macam ni? DM Aien untuk halau dorang. Dah la tetamu tak diundang. Guwe takmau mereka. 
 T^T

Sob sob ni dengan dah la tak sehat, dapat lagi berita tak sehat dari blog. alah alah alah labu.. 


11 ulasan

  1. Kenapakah tu Aien? Kurang faham..apa apapun harap semuanya okay je

    BalasPadam
  2. arap sumenye ok walaupon sy xtau ape yg terjadi.. =')

    BalasPadam
  3. Macamana boleh jadi macam tu?
    Harap-harap tak kena lah, risau jugak kalau terkena macam tu, siapa pulak saya nak cari untuk tolong.
    Thankfully now dah okay right?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh cari rakan blogger lain. Nanti one day Aien cerita pasal benda ni. ^^

      Padam
  4. Nape Tu aien.. kena hack ke.. link blog mama pun kena blog Dari IG Dan FB.. I heart u dear.. mmg fruat smpai skrg X setel uwaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Baca kat carian google memang sekarang banyak kena block oleh Mr. Mark tu. ^^

      Padam
  5. Harap semuanya baik-baik sahaja ye Aien..

    BalasPadam
  6. Saya pun pernah jadi macam tu. Tiba2 banyak views tapi dari satu akaun yang sama, tak ingat negara mana time tu. Tapi saya biar je sebab taktau bahaya ke tak..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masa ni panik attack terus sebab sendu punya blog kena hit macam ni. pergh~ seram lain macaim

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.