HELLO NOVEMBER

Khamis, November 01, 2018

Hi~ Assalamualaikum 

Berlalu October dengan pelbagai kisah, datangnya November membawa cerita baru untuk kita. Aha~ planning untuk November masih samar-samar lagi. Aien kalau dekat hujung tahun macam ni blur sangat. Sebab tak tahu la, beberapa tahun ni bila nak hujung tahun je, Aien tak ada buat apa. Mereput je dekat rumah. Hahaha Last year mereput lepas konvo, sebab morning sickness teruk. Awal tahun baru cari kerja baru. Pahtu lepas bersalin berhenti jadi pengasuh Nyonya Nayla dan tukang masak Tuan Izwan je la. Sometimes wondering what and how should I do to buang boring.. Eh~ jap jap..  ni nak cerita pasal apa pulak ni.. Aien just nak say Hello je.. ::>_<:: Terlebih sudaa.   


So pesanan tuan tanah ni cumanya mengharap kebaikan untuk kita sebab tak lama lagi Rabiul Awal menjelma dan....  Allah~ Aien lupa hari ni nak puasa~ Π…Π apadaaa... nak kena start dah ganti puasa yang habis dituang sebulan Ramadhan yang lepas. adeh~ Tak apa tak apa.  Kita tunggu Nyonya Nayla dah start makan t k, baru kita selang seli puasa. huh~ Haha #janganangansaja.

Seperti biasa, Aien pun malas nak bebel panjang, Enjoy yur weekend sebab Aien nak balik kampung mertua. heeee Jumpa lagi ahad nanti. ^_^

12 ulasan

  1. Selamat berhujung minggu Aien..

    BalasPadam
  2. Sebulan lagi dah nak masuk tahun baru kan..happy weekend Aien :)

    BalasPadam
  3. Sekejap aje dah November lepas ni Disember dah tahun baru

    BalasPadam
  4. Alamak.. cheery pun dah kena start puasa nih ..happy November pada tuan tanah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha Jom la sama² kita. Happy November jugak..^^

      Padam
  5. Enjoy your weekend with the in law!

    BalasPadam
  6. Semoga dipermudahkan segala urusan Aien

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.