A LATE GIFT FROM SISTER

Isnin, November 05, 2018

Hi~ Assalamualaikum w.b.t 

Isn't monday blues gais... ah ah~ not really cause every school had their holiday for tomorrow as Happy Deepavali for all. Yeah~ cuti. apa lagi la kan. Jom la mereput kat rumah. Sambil-sambil mereput tu, hidupkan la blog yang ada la jugak pengunjung. :) 

Remember last September is my birthday month, and I thought want to make some change because I already 28 man.. *slap face* gonna believe it two years more to 3 series. O M G .. dengan itu, marilah kita berhura hurey dengan tahun terakhir 2 series ni. 90's kids not young anymore.. T^T

Dah la.. dari sob sob tu jom unboxing hadiah yng jauh dari seberang. Gitu... Thanks adikku yang baik hati. Love you <3



Lupa pulak nak ambik gambar sebelum unbox kan  tadi. Excited sangat. aha~ Masa sampai tu, Aien tengah tidokan Nyonya Nayla, dia pun bangun sekali. Adooo~ kacau la abam poslaju ni. 

Al-kisah sebenar dari sebelum birthday lagi adik Aien ni dok VC Aien tanya nak kasut apa sebab tempat dia tengah sale kasut. So sekaligus nak belanja a.k.a kasi hadiah sekali la. Kita, orang nak belanja tadah aja kan.  ehe~ 


Cadangnya memula nak kasi sebesar kotak kasut je, alih-alih kotak sebesar megi tu ha. Adoo~ last dapat kotak besar macam ni masa dok asrama puluh tahun lepas. Dok jadi perantau ni macam tu la gaya kalau rindu tanah air. 


Lucky my old shoes baru je rabak masa Nyonya Nayla monthly check up hari tu, so this one is replacing her. Tapi kecik. Urm.. tak tak kecik, cumanya saiz ni saiz sebelum beranak, lepas beranak kaki dah kembang semangkuk dah gaya dia. Demi menghargai adikku terchenta, kan ku sarung jua. ^^


Dan ini adalah total semua barang yang dia kasi. Barut kereta a.k.a otto orang sarawak panggil untuk Nyonya Nayla. Nampak tak tangan dia sibuk nak interframe tu. Singlet itu dan singlet ini untuk Ibu, tudung, seluar dan juga baju lubang untuk Nyonya Nayla. Turun dari sepupu Ziqah Beng Beng  Haa~ itu saja sesi unboxing hadiah. Esok birthday adik ni pulak. Hurm, kakak dia ni tak ada idea nak kasi apa la. Cuma mampu kirimkan doa moga dia baik-baik saja dan rezeki dimurahkan. Moga bahagia disamping suami dan anak-anak. 

Till I write again. 



6 ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.