LAZADA 11.11 SALE IS COMING!!

Isnin, November 05, 2018


Wow wow Wow~ It's coming back gais... Before that~ Hi, Assalamualaikum and let's get start!! 


11.11 Festival Membeli Belah - JUALAN SEHARI TERBESAR kini bermula!
Harga serendah RM1, diskaun hingga 90%. Baucar tunai berjumpa RM11,000,000 dan SLASH IT and SHAKE IT...

Klik saja pada  11.11 SALE FESTIVAL untuk mengumpul kupon istimewa untuk anda berbelanja pada 11.11 kelak. Well, the tricky part is peluang ini hanya dibuka pada dua waktu iaitu 11.00-11.10 pagi dan 5.00-5.10 petang sahaja bermula dari 1.11 sehingga 11.11 ini. Maka, standby la anda pada dua waktu ni untuk rebut peluang anda bagi memenangi apa sahaja yang disediakan di sana.  

Ada beberapa barang Aien dah aimed untuk shopping 11.11 nanti. phew~ dengan diskaun yang cantek dan kos penghantaran berbaloi, siapa yang tak nak kan? Lagi-lagi peluang yang rare seperti ini. 


1. IKEA Mackapar Hat & Coat Rack

First item that caught my eyes is IKEA Mackapar yang sesuai untuk diletakkan di entree. Lagi-lagi sekarang ni entree rumah baru Aien masih terlapang kosong gitu. 



2. Locaupin 3/4/5 Tier Trolley Storage Rack

This trolley is boleh dikatakan item paling lama dok dalam wishlist Aien sebab tak tahu benda ni penting atau sebaliknya. Jika dilihat pada harga sebelumnya, like... tak perlu kot, but this time I should grab this trolley. MUST GRAB! Lagipun tengok macam ada free gift tu. Ehe~


3. Mark Kay Lip Sugar Scrub +Shea Butter Balm

The next item is This MaryKay Lip scrub yang Aien berkenan sangat dengan tekstur dia. So soft lepas dah guna ni. Bibir Aien pulak selalu kering. This lip scrub Aien dah pakai like twice. So dah jatuh cinta berkali-kali dengan dia, why not kali ni grab sekali dengan Lip balm dia, kan? Hope this set gonna be at marvelous price tho'. :)


4. Korean 4 steps Skincare Bestseller

Last but not least, set pencuci muka yang Aien teringin sangat nak cuba lepas baca review rakan blogger yang lain. Dia punya tarikan untuk dicuba tu kuat. And seem like boleh guna pada all type skin so, Aien nak cuba la untuk diri dan Tuan Izwan. We both have different skin type, and nak cuba yang ni kira set jimat la untuk dua orang. Gitu~ 

So, apa lagi cepat-cepat muat turun aplikasi LAZADA sekarang untuk rebut peluang anda~ 





6 ulasan

  1. Lazada memang hebat..pembelian di hantar pantas walau di Sabah

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu. sokong! tak kira la besa atau kecik brg tu. ^^

      Padam
  2. IKEA Mackapar tu.. Sha pun tersuka.. nak gi letak dalam Wishlist.. ada rezeki, boleh beli.. tq Aien.. and good luck..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan. dia mcm cntek letak kat pintu masuk gitu~ Thanks kak :)

      Padam
  3. Good luck dear. Semoga ada rezeki ya...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.