::POST CHALLENGE:: THINGS YOU DON'T KNOW ABOUT ME

Rabu, November 07, 2018

Hi~ Assalamualaikum 



As I told you, today is the beginning of challenge that yesterday I said. So let's begin. 

How much you do know about me? Sebelum nak mula tulis tu, Aien belek-belek la post lama Aien. Ada rupanya Aien pernah buat about this entry. Tapi, itu ditanda oleh kawan blogger. Eh~ mana ntah dia. Aien bukak link blog tu, dapat ni je. 


sob sob je kan. Numigx mana kau ni? Kau sibuk yaa~ Okay. tak apa. Nanti bila kau free kau singgah sini ya. 

Dia tagged to get know me better. So, I do buat entry about GET KNOW ME which means untuk kali ni Aien kena wtite down something different dari entry tadi. 

And.. Baamm! blur. Nan! Nothing! O M G. I don't thing any of ideas. T^T 

Segalanya juga ada Aien tulis di SAYA Ni. So, What part do you want tell people more about you duhai diri!!! 

Everything was told. And yeah, I guess that it:s about this entry. Pada mereka yang pernah mengenali Aien dari segmen dua tahun lepas, mungkin kenal. Dan bagi yang baru mengenali diri, Salam perkenalan yaa.. Hee~ sesungguh ideas block itu wujud dari minda seorang penulis. eh~ 







4 ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.