NEW PHASE -maybe....

Ahad, Oktober 28, 2018

Hi~ Assalamualaikum

How are you doing this Sunday yaa? Pergi bercuti sekejap ke atau duduk di rumah saja? Aien harap kalian baik-baik aja ya. Banyak benda berlaku dalam sebulan dua ni. Walau nampak Aien sibuk update konon tengok drama itu, movie ini. Al-sebenarnya itu cuma membawa diri jauh dari memikirkan benda yang kadang-kadang tanpa sedar menjadi stress pada seorang suri rumah macam Aien ni. So, orang kata escape from the reality gitu.. Tapi, jauh mana pun cuba nak tenggelam dalam semua tu, Aien tetap kena berpijak pada yang nyata. My new house try to make it look homie, my jobless try to improve our finance, and biggest fear is me getting fatter then before. الله~ 

Adeh, kebenaran selepas beranak dan you are breast feeding mum and more important is un-job person. Haa~ semua makanan saja buat kau hilang dari semua tekanan yang jelas. Demi untuk tak menambahkan stress, Aien cuba la buat entry untuk bertanya pada rakan-rakan rajin singgah ni, boleh tak tolong Aien untuk move forward to new phase. 



That it's my new phase, and I really need help from you guys. tolong bantu-in aku doang~ bisa jawabin beberapa soalan ni. 


1. If you do have any suggestion about doing online bisnes like anything can you tell me? 

2. Should I proceed being full time blogger and keep focus on these thing? 

3. Bila nak focus 200% kat blog, what is the first step? 

Aien berharap sangat ada yang sudi singgah tu, sudi la tinggalkan pesanan untuk diri ni. I have no clue to start and ...  apa yang penting untuk majukan diri ni. 😢 please help me.... 
p


ps: I do take note kalau ada yang bagi suggestion, nasihat dan apa-apa aja untuk bantu diri yang hampir kehilangan jiwanya. 😔

till we meet again~ 











5 ulasan

  1. Semoga dipermudahkan segala urusan Aien. Aamiin...

    BalasPadam
  2. Kalau online business tu, better ain jadi dropship.. takyah keluar modal.. ain cuma kena rajin iklankan produk.. Kalau minat buku, karangkraf dengan Iman Publication.. Kalau baju/tudung, Aien boleh joint tudung si comel.. yang ini ada tudung budak, tudung sekolah.. sambil tu Aien bolehlah buat blog.. harap cadangan sha nie boleh membantu.. apa pun sha doakan semoga apa sahaja perancangan Aien dipermudahkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak atas ideanya. Ada jugak terfikir tu, dalam usaha ke arah tu. doakan yer. ^^

      Padam
    2. Insya Allah.. semoga dipermudahkan semua perancangan Aien.. Aamiin..

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.