HAPPY 5TH MONTH ANAK

Isnin, Oktober 22, 2018



Hai Hai Assalamualaikum w.b.t 

Hari ni 22 Oct, genap la si kecik Aien berusia 5 bulan. Sekejap je rasanya. Macam semalam sakit-sakit kat HSA tu, dah besar dah anak aku. Bila tengok anak orang kecik-kecik masa monthly check up tadi, rindu rasanya dengan dia masa kecik. Time dia kecik dulu, tak sabar tunggu dia besar. Haha Gitu la rasa omak-omak kita dulu agaknya. 

Aien pun tak tahu nak membebel apa di post ni. Bila tengok baby ni comel betul, by the way ini gambar hiasan semata bukan anak Aien yer.. Haha Tapi comel dia macam ni la. Timbang pun tak berapa nak naik sangat sebab Ibu dia asyik makan benda merapu bulan ni. Haha 

Okay tu je. Nayla dah jerit-jerit nak tido. Bulan ni apa lagi ragam dia yer. Mari kita tengok. Masa empat bulan nak ke lima bulan ni, kemain baik dia. Alhamdulillah senang nak jaga. Cuma dia tak boleh Aien jauh. Jauh... na na na Ternyanyi Potret pulak. Eh iye ke? Yang lagu Akim tu... Alaa~


K terbebel panjang pulak. Ada masa Aien update lagi bebelan ni K... Good Night Uoolllss~ 

2 ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.