Senarai peserta Suprise Giveaway by Aienienka

Isnin, September 06, 2021


 

Hi, Hi, Hi! 


First of all, terima kasih kerana sudi menyertai giveaway yang tak seberapa ni. Semoga Allah murahkan rezeki korang semua kerana sudi bagi sokongan pada Aien. 


Okay, tanpa membuang masa, mari kita senaraikan mereka yang telah mendaftar sebagai peserta "Suprise Giveaway by Aienienka" ni. Korang boleh la jalan-jalan sambil baca kisah suprise mereka yang bermacam-macam ni. Seronok dan happy bila ada orang bagi suprise kan? 


1. Ain Athirah

2. Jannah Ramli

3. Sue 

4. Syuhada Salleh

5. Ibu Cida

6. Rabia

7. Aiman Salleh

8. Farhana Jafri

9. Naim Abdullah

10. Alien Oren

11. Shikin Razali

12. Suria Amanda

13. Shida Radzuan

14. Ako Retna

15. Mamapipie

16. Kyratul Amira

17. Fairus Mamat

18. At-Tarmizi

19. Ayu.Ju

20. Salbiah M

21. Rrai

22. Sha (Kasihku Amani)   

23. Ziana Eunos

24. Nadia Jamhari

25. Nadzirah

26. Shirven

27. Fatina

28. Nona Sani

29...... Are you next?



Adakah korang seterusnya... JOM SERTAI SEKARANG. Tekan banner kat bawah ni tau! Ada suprise menanti korang. Hehehehe





30 ulasan

  1. Yeahhh nama sy ada
    Semoga ada rezeki sy

    BalasPadam
  2. goodlluck semua. smlm baru mama sempat join

    BalasPadam
  3. Ehoaaat.. belom join.. jap ea.. baru nak start enjin balik niii

    BalasPadam
  4. gudluck semua..
    mmg best baca kisah suprise smua peserta..

    BalasPadam
  5. All the best kepada semua peserta.

    BalasPadam
  6. goodluck kepada semua. semoga dimurahkan rezeki aien :)

    BalasPadam
  7. Amboii no 1 orang tu. Semangatt betoi hahaha. Nanti saya blogwalking sambil baca story semua peserta :D

    BalasPadam
  8. Wahh ramai jugaa ya😍 goodluck semua 🤩

    BalasPadam
  9. no 20 lapor diri. Insha Allah nanti nak BW baca cerita surprise diorang plak

    BalasPadam
  10. Yeah!! Nama dah ada.. TQ Aien..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

Jaga diri ❤