Thank you to my favourite blog refreshie

Jumaat, Ogos 13, 2021

 


Asyik terlupa saja la nak story benda ni. Haha Sempena melahirkan seketul Nadhira Imaani bulan lalu, adik Aien menghadiahkan wajah baru blog KISAH AIENIENKA ni. Kalau uolls perasan la kan, blognya dah berubah template. 


Terima kasih pada my favourite blog refreshie - ALIEN OREN - 


Dia je sudi design blog ni. Kalau tak memang Aien biarkan begitu. Diary online ni begitu la. Malas nak take note sangat. Sebab dia juga Aien rajin tukar-tukar theme untuk blog ni, ikut mood la katakan. Dan dia jugak the reason why Aien tukar kepada domain walaupun sekadar diary online. :)


Boleh baca dedicate entry dia, Little Noone Family new theme . Banyak juga blog dia dah segarkan dengan new template. Kalau korang berkenan nak cuci mata boleh tengok di website beliau 

ALIEN OREN


Hee~ Aien ni suka cakap benda ulang-ulang. Haha Thanks for her little review tu, support small bisnes kakak dia. And make me realise how much drama that I watched. Haha 


Banyak!!!!! 


The other reason kenapa I olls suka tengok drama? Sebab macam escape door for me. Setiap orang ada cara dia tersendiri nak escape dari real world. Untuk org introvert macam Aien ni, I rather choose lying in my bed, watching drama. More and more. Cheesy one. especially. Haha 

Sempena dah tukar template tu, I choose nak tukar nama blog. Kalau sebelum ni macam fokus life sendiri, kali ni macam nak banyakkan story pasal family kecil Aien. 


Oh, why little noone family? Wan & Nur = Noone . Haha So I am nobody here. No no no. Kadang kalau tersasul tu guna Nur, that's my real name. Aien is pen name je. 


Ha, dah lari ke FB lupa la pulak nak tulis apa. Aien cuma nak ucapkan terima kasih stick nak design blog akakmu ini walaupun asyik pinku je di minta. Haaha sampai jenuh cari CW yang sesuai untuk pinku. I just need pink! Walaupun kakakmu ini teda bayaran buatmu, korang yang baca ni kalau nak renew refresh-kan blog korang tu, boleh terjah instagram beliau juga atau website beliau. 


ALIEN OREN

18 ulasan

  1. Balasan
    1. Thank you to my favorite blog refreshie. Hehe :)

      Padam
  2. Ooo AO adik akak ke? adik kandung ke? bestnyaaaaaa. Kita pun tengah usha2 juga AO ni. lawa tauuu design2 dia. tapi tunggu dia free2 sikit. skrg mcm banyak order kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iya. Hehe Betul2 dia memang terer bab ni. Usha2 jangan tak usha. Nanti helo2 je dia tau. :)

      Padam
  3. Introvert memang suka aktiviti individu kan macam membaca dan tonton drama seorang diri.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Dia macam terhibur dengan begitu. :)

      Padam
  4. Cantik kombinasi warna. Design AO memang cenggini hebatnya πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah senang dirunding dengan dia. :) boleh support AO nanti.

      Padam
  5. Kita singgah ! Makin comel blog sis ! ^^ Hehehe, design AO pun kita suka. Nak reveal tak sempat2 lagi. Doakan 15 Ogos ni dapat dah share ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. semoga dipermudahkan semuanya untuk CT!

      Padam
  6. Ooh.. adik ktk rupanya.. tgh usha juak tp blom tauk maok kaler apa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aok la ya kak.. Haha Kitak madah jak base kaler. lak nya cari CW nya. Hhehe

      Padam
  7. Pink itu menawanπŸ˜πŸ’•

    BalasPadam
    Balasan
    1. sememangnya! Haha #teampink #gengmakkopink

      Padam
  8. Blgo kak jugak suram ni xde orang nk touch up haha. Tahniah ye dpt baby

    BalasPadam
  9. Cantiknya blog akak. Memang tengah usha design AO jugak , tengah plan nak tuakr design jugak nih πŸ˜‚

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

Jaga diri ❤