Don't Worry, Be Happy

Rabu, Ogos 25, 2021

 



Ayah Favourite quote: 


"Don't worry be happy. " 


Nampak simple, yet deep meaning. 😭







13 ulasan

  1. Nampak senang, tapi payah nak buat dalam situasi2 tegang, haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha Tegang sangat masa ni. Apa boleh buat taiknya bulat.. Ehhh ternyanyi ke tu?

      Padam
  2. don't worry pun susah be happy pun susah. huhu
    memang deep!

    BalasPadam
    Balasan
    1. :) Haha dia automatik nak nangis dengar.

      Padam
  3. Haha mesti jenis happy go lucky je ni. Kita perempuan ni susah lah nak pegang dengan quote mcm ni. kikiki worry tu semedang adaa :P

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

Jaga diri ❤