Tersenarai antara 55 Best Blogs by Farhana Jafri

Ahad, Februari 21, 2021

Woop woop wopp! Salam hujung minggu semua! Baru nak bersantai-santai me time sementara kids tidur, dan siap sikit blogwalking merata. Kemudian terjumpa sorang rakan blogger Atie menceritakan dia tersenarai si antara 55 best blogs yang dikumpul oleh rakan blogger Farhana Jafri . So tertarik menarik lantas nak tengok la semua best 55 blogs. And, tak sangka I was in list. Thanks Farhana. 



Ingatkan blog ni tak ada nilai, tak sangka boleh cecah 1.5k jugak. Proud with myself. Thanks jugak buat Farhana sudi kongsi macam ni. 



Tu laa, niche tak tentu. Cacamerba. Semua nak ada. Tengok orang buat itu nak buat, tengok orang buat ini nak buat. Haha Sudahnya tempat curahan hati je laa. Nak kata kongsi bab anak sangat tak jugak. Sebab masih belajar jugak. Makanya kita kongsi la apa yang kita ada saja. 

Terima kasih buat uolls sudi singgah baca, komen di blog ni. I olls appreciated sangat. And uolls jika nak tahu siapa lagi 55 best blogs 2021 yang disenaraikan oleh Farhana Jafri boleh terjah 55 BEST BLOGS you need to follow


Arigato neee~ 

24 ulasan

  1. Tahniah kak, semoga terus sukses di dalam dunia blogging.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you Naim. Untuk Naim juga. semoga terus sukses berblogging. ;)

      Padam
  2. Tahniah! Selamat berblogging.

    BalasPadam
  3. Tahniah Aien.. semoga awak terus sukses dalam dunia blogging..

    BalasPadam
  4. Tahniah sis, semoga terus maju jaya

    BalasPadam
  5. sama la kita, smua nak buat, semua nak tgk hahahah .... anywayyy tahniah, i read yours dlm entry Farhana juga hari tu :)

    BalasPadam
  6. Tahniah Aien.. hebat tu..
    Keep writing ya..

    BalasPadam
  7. tahniahhhh.. saya follow blog ni sbb dari list blog tu juga hehe

    BalasPadam
  8. Tahniah dengan dirik. Best eh tersenarai. đŸ™‚

    BalasPadam
  9. Yeah!! Tahniah Aien.. teruskan beblog..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. đŸ˜˜

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.