Menang Top Komentar 2020 di Blog Sunah Sakura

Khamis, Februari 04, 2021

 


Kenangan penghujung tahun 2020, dinobatkan sebagai salah seorang pengomen tegar di blog Sunah Sakura. 


Siapa tak kenal sis Sunah Sakura ni korang wajib terjah tau. Blog beliau yang simple dan penuh informasi memang menjadi pilihan sekiranya korang nak tahu apa-apa info terkini. Aien kenal gitu-gitu sebab sama-sama Sarawakian. Haha 

Lepas dari tu, dari beliau jugak Aien macam nak join JDT blogger. Disebabkan join masa MCO, jadi silent reader je laa. nak join dorang punya event belom ada kesempatan lagi. 


Berbalik pada hadiahnya. Wow, suprise gitu sebab rasa macam dah lupa benda ni. Sejak berbadan dua ni, banyak benda dilupa. Heran betul laa. Alih2 datang je. Lawaknya Sis Sunah ni dok taman sebelah Aien je. Taman yang selalu jadi tempat ziarah hujung minggu untuk beli barang dapur  Haha Tapi, musim covid ni.. poslaju lagi sesuai. 

Hadiah comel je. Thanks aok sis Sunah atas hadiahnya. Nambah la lagik fridge magnet kamek tok.. Dengan planner 2021 yang sangat comel. Sambil tulis planner, boleh la pekena cappucino ke, teh Cameron berperisa Anggur ke. Uish.. pandai betul la pilih hadiah ni. 

Tahun ni macam sepi je dek kerana hilangnya mood nak jalan2 jugak.. hehe 


Lupak iolls mok engkah blog sis Sunah tok eh.. Bah uolls rajin2 aok terjah blog sis Sunah si peminat bunga sakura. eh.. 




19 ulasan

  1. hahahah pandei kitak plan guna semua hadiah..🤣

    alhamdulillah selamat sampei...makseh aok selalu support..sama la kita menyepi sedikit awal2 taun tok..

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah
    Samalah, wak pun dapat.
    Tk SS

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah Wak. Tahniah jugak untuk wak. :)

      Padam
  3. waa banyaknya. Alhamdulillah rezeki.

    BalasPadam
  4. Yayy kita pun dapat juga.. cutekan buku planner tu..

    BalasPadam
  5. eh aien berjiran dengan kak sunnah rupanya! Bestnya duduk dekat2

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha boleh dikatakan begitu. orang kata playzone area sama. Tapi belom pernah bersua. Dalam banyak2 blogger Aien kenal sorang dua je pernah bersemuka. Haha itu pun xde kenalkan diri sebab sogan..

      Padam
  6. Comel comel hadiahnya! Tahniah awak!

    BalasPadam
  7. seronoknya dapat hadiah! tahniah sis!

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.