COMBO JUMBO SALE Jimmy Scarves sempena Raya Haji

Jumaat, Julai 16, 2021

 



Lama jugak rasanya tak ada update pasal tudung yang Aien jual ni kan? Maka dengan ini Aien nak cerita dengan korang, bahawa sempena Raya Haji yang bakal tiba, Jimmy Scarves telah melancarkan COMBO JUMBO SALE bermula 14 JULAI 2021 SEHINGGA 23 JULAI 2021. 


Ada beberapa koleksi yang terlibat dan seperti biasa, siapa cepat dia dapat. Koleksi paling femes untuk raya kali ini adalah: 






Bagi tudung kanak-kanak pun ada juga diskaun hebat menanti. Boleh juga digunakan untuk sesi PDPR ataupun keluar beriadah sebentar. Al-maklum la PKP masih belom nampak bayang lagi nak habis kan. 


Shawl Instant - Koleksi Rose. Hot selling sedondon Ibu dan anak masa Raya Aidilfitri yang lalu. 



Sarung Kylie. Juga sedondon Ibu dan anak. Jenis sarung ni senang sikit bagi kanak-kanak kan. 



Juga Sarung Aisya. Material agak ringan sedikit berbanding dengan Sarung Kylie namun nampak esklusif dengan taburan batu mutiara. 


Selain daripada tudung, koleksi Jimmy Nour iaitu busana muslimah juga ada diskaun hebat dengan pembelian combo. 






Okay, dah boleh la cuci mata. Dan untuk mengetahui code warna yang ada, boleh la whatsapp Aien dengan klik je link di bawah ya. Support bisnes mak tang ya. :) 




4 ulasan

  1. Tadi ada perasan iklan kat highway. Cantik cantik corak tudungnya. Eh eh blog Aien dah berwajah baru lah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waahhh, dah ada ye? Memang, menggoda semuanya. Masa sale la boleh grab. Hehe

      Ye kak. Wajah baru. :)

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.