Giveaway BZ Satu 2022

Selasa, Ogos 02, 2022

 


Ajum la mulakan bulan kemerdekaan kita dengan ikut serta satu giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger named kak Zarida. Rasa macam pernah follow, tapi tadi bukak dah tak follow pulak. Tak apa kita join dan follow akak dah. Hehe 


Okay gais~ giveaway ni sangat senang syarat-syarat dia dan hadiah dia sangat menarik korang. Kegilaan orang sekarang ni la. Actually kegemaran setiap masa kot. Haha 


Sekaligus dengan giveaway ni Kak Zarida nak kemaskini bloglist dia, ajum la kita meriahkan lagi demi merapatkan ukhwah rakan blogger. Ahh gituu.  Salam perkenalan kak. ^^ 


Macam biasa, untuk join klik je banner lawa kat atas tu ek. Selamat mencuba! All the best semua! ❤️


8 ulasan

  1. Good luck Khafisah. Moga ada rezeki untuk Awak. Aamiin...

    BalasPadam
  2. All the besat and good luck Aien...

    BalasPadam
  3. All the best, dik. Akak pun baru join. :)

    BalasPadam
  4. Semoga berjaya! 💪🏻

    BalasPadam
  5. Assalam...jemput join giveaway saya! :) https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

Jaga diri ❤