Koleksi kedua untuk 2021 dari Jimmy Scarves - Bawal Sakura 4.0

Sabtu, Januari 16, 2021

 


Terlupa pulak target nak buat semua koleksi dari Jimmy Scarves update kat sini. Hee dah terlepas satu koleksi. Tak apa tak apa. 


Untuk minggu ketiga Januari 2021, Jimmy Scarves telahpun melancarkan koleksi Bawal Sakura 4.0 yang masih mengekalkan material dan saiz yang sama. Apa yang membezakan adalah corak yang nampak lebih minimalis. 



Menampilkan 6 warna yang berbeza membuatkan rambang mata nak pilih. Apatah lagi untuk tahun ini Jimmy Scarves memperkenalkan diskaun hebat untuk PROMO COMBO setiap koleksi baru. Wow kan? 

Jika pada harga biasa Bawal Sakura ini boleh mencecah sehingga RM69 sehelai, namun dengan diskaun hebat ini pelanggan boleh mendapatkan diskaun sebanyak RM38. 

Jom cepat-cepat risik dengan Aien sebelum terlambat kerana promosi ini hanya la terhad sehingga 18 Januari 2021. 

Nak tahu lebih lanjut boleh saja DM atau PM Aien tau

18 ulasan

  1. Coraknya amat cantik sekali tapi tue la.. Dah lama tak pakai bawal.. hihihi dah terlupa cara nak pakai.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha biasa pakai sauk sarung je. Senang cerita.

      Padam
  2. cantik design dia nampak elegent

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan, design dari jimmy scarves ni selalu mengancam. hehe

      Padam
  3. Cantik corak tudung bawal dia. Saya lama betul tak berbawal.huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan, kang berbeli tak tau nak guna bila haha

      Padam
  4. Waaa cantiknyaaa design dia.. Aien jual ke?

    BalasPadam
  5. cantiknya warna soft bllue tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom mama.... cuci mata di IG dia. @jimmyscarves_skudai. :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Kan? Skrg ni macam fokus design flower mcm ni. Sikit hari lagi mana tau lebih abstrak. :)

      Padam
  7. corak dia cantik tapi material dia macam susah nak bentuk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak la Pana. Material dia lembut sangat senang nak dibentuk walaupun belom disterika. Haha

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

Jaga diri ❤