PRESTASI BLOG PENUTUP 2021

Selasa, Januari 04, 2022



Akhirnya, yang ditunggu telah pun sampai. Eh, apa benda tu? Ni haa, keputusan blog Aien ni. Okay tak okay. Tengok bulan lalu macam sendu betul la PV. Jadi macam.  so whatever la. Malas la nak fokus kat situ. Haha 


Well, bulan december yang lalu pun Aien berjalan pulang Sarawak. Bila dah balik Johor mood alahainyaaa.  

Baca juga: Cuti-cuti Sarawak Bahagian Akhir

Jadi, setakat yang dilihat, Aien bersyukur dengan prestasi yang agak memberansangkan berbanding Nov 2021 kot. Lupa dah.  Haha 


Ramainya datang membaca blog Aien. Haha Thanks sebab singgah. Korang nak tau apa sebab dorang singgah ke mari? 



Tu, penangan drama Turki di TV3 Hari sabtu Jam 2 petang tu. Price of Passion tu. Hehe Tapi tu la, reviewnya pun belom habis. kena habiskan dulu la ni. Baru sambung habis lagi. 


Memang itu saja la keluar dalam carian mereka. Review drama, sinopsis dan sebagainya seangkatan dengan drama Turki tu. Selebihnya mengenai buat buku pink, pengalaman bersalin, checklist baju anak dan sebagainya. 

Paling evergreen orang masih cari, review guna sunscreen Wardah. Hehe 

Jom tengok ikut Google Analytic pulak, yang mungkin lagi details dan jelas penerangannya perihal blog ni. 


Rasa macam berbaloi dari tahun lalu. Sejak pandemik melanda dunia, terlalu banyak menghabiskan masa menjadi content creator, blogger dan vlogger. Jadi yang lama-lama macam Aien ni kena keep it up the game untuk terus dalam bidang ni. Eh, lagipun blog ni macam diary Ibu la. Luahan rasa Ibu. Sharing about something good. Biasanya orang yang berjalan ke blog kita ni semestinya dorang wonder tentang masalah dorang. Kan? 

Untuk yang lainnya tak dapat di screenshot sebab pakai phone, jadi tak penuh info dia. Tak apa kan? Janji blog Aien okay-okay jur. 

Tu je la nak cerita. Harapan mudahan tahun ni boleh merasa duit dari blog. Hehe Doakan . ^^

28 ulasan

  1. tahniah Aien. semoga terus sukses dalam blogging :)

    BalasPadam
  2. Tahniah
    Semoga tahun 2022 lebih meriah berblog

    BalasPadam
  3. blog makin sendu lately. ramai orang dah beralih ke tik tok. tapi saya masih suka blog sebab suka menulis

    BalasPadam
    Balasan
    1. iYa kan? Sama laa. mari la kita terus menulis untuk diri sendiri. 😂

      Padam
  4. Tahniah Aien.. semoga terus cemerlang..

    BalasPadam
  5. Tahniah Aien.. InshaAllah semoga dipermudahkan.. Moga tahun ni dapat cashout duit blog.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. aamiin. Tapi pin dia masih sesat lagik.. T^T

      Padam
  6. tahniah aein,semoga terus suksess

    BalasPadam
  7. wah bagu ni carian banyak gak kat sini ye. tetiba nk tay gak drama turki tu mmg best ke aien

    BalasPadam
  8. teruskan menulis posts yg berkualiti agar rating naik...

    BalasPadam
  9. Tahniah, Aien! Semoga terus bersemangat untuk menulis 😊

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah, tahniah Aien.. Teruskan lagi menulis konten yang berkualiti dan menjadi trend hari ini dan semoga apa yang awak sampaikan tue dapat memberi manfaat kepada orang yang membacanya...

    BalasPadam
  11. tahniahh kak, teruskan menulis...

    BalasPadam
  12. Tahniahhh.. semoga terus menulis

    BalasPadam
  13. Semoga mood tu selalu ada. Boleh up banyak stories dalam blog. Tahniah Aien :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

Jaga diri ❤