Benda berlaku pada March 2021

Khamis, April 01, 2021

 


Hai, April! 

As usual on first day every month mesti la nak recap apa yang berlaku pada bulan lepas kan. Even tiada la benda besar berlaku, still nak jugak la cerita. Cause I had no idea to write. 

Bila ditengok balik entry sepanjang Mac, O M G! Cuma ada 9 je entry? Apa ni Nur? Mana pergi semangat kau nak tulis macam-macam.. 

Entah la, pregnancy kali ni mood swing dia more to doing nothing. Kata orang Kedah, balok liat! Pemalas ya amat! Kata suami pulak, asyik sebut malas, malas, memang la jadi malasnya. Ooppss! Sorry! 

Udah ler drama pun tamau tingok, kerja apa pun teda. cuma selesaikan rutin harian je la. Masak kemas rumah, tengok anak-anak. 

Oh ya, bulan lepas Aien sign up as Sysfel Consultant yang pada mulanya niat nak cuba kembangkan duit sinaran sekaligus cuba produk sysfel iaitu Cberries tu. 


Alhamdulillah selesai satu kotak trial Cberries macam serasi. Makanya daku up lagi satu produk Sysfel, 


Cberries Extra Strength Formula, katanya yang ini lagi banyak khasiat dari yang atas sana tu. Yang ini pun dah settle satu kotak jugak. Walaupun hasil yang tak ada la terus wow gitu pun I can feel my skin much moist, tak ada kering-kering lagi. Moga ianya terus memberi kesan. 

Pahtu bulan ni juga Najmi dirujuk kepada pakar pemakanan alhamdulillah kena tarikh tu segalanya normal. Nanti 19/4 pulak follow up dengan doktor. 

Ibu pulak 30/3 hari tu, dah cukup 26 minggu pregnancy. Alhamdulillah. Moga baik-baik jugak la kan. 5/4 ni kena repeat air gula pulak. Urgh~ 

Sempena cuti Ulang Tahun keputeraan Sultan Johor ritu, Cik Laki bawak kami anak beranak mandi di Teluk Ramunia, Pengerang Johor. Syiok habis. Sampai hari ni Nayla asyik menyebut je nak ke pantai lagi. 


Kisah ni tak ada coret kat blog pulak. ulang lagi, sampuk jin M tu. Beso ya amat! 

Yang best bulan March ni dapat hadiah dari Ako Retna hasil menang giveaway yang beliau anjurkan. Moga murah rezeki beliau. 

Last but not least. Jom la kita doa agar Raya nanti boleh rentas negeri. Hehe 


14 ulasan

  1. Aamiin! Semoga raya nanti boleh rentas negeri :)

    BalasPadam
  2. aminnn! semoga bulan Ramadhan nanti kes turun 🥺

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tengok macam makin naik je disebabkan kelonggaran yang ada ni. °_°

      Padam
  3. yg penting aien dan baby sihat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, segalanya baik-baik saja buat masa ni. Doakan yaa. :)

      Padam
  4. Banyak juga benda best bulan March. Biasalah mood swing tu kan. bertabahlah dengan M. Syoknya lah dapat pergi lepak pantai. tenang je rasa tengok pantai.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah begitu la seadanya kak fiza. Tu la, cuti tak dirancang oleh Cik laki. :)

      Padam
  5. semoga dipermudahkan pregnancy aien ye.. take care

    BalasPadam
  6. amin... alhamdulilah.. moga rezeki ain juga kot2 ada di bulan april kan :)

    BalasPadam
  7. Biasala..pregnant memang macam tu... semoga semuanya baik baik aje

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah.. banyak yang menraik sepanjang Mac ini ye Aien..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.