Personal Review - Tixara Lip Serum

Khamis, April 08, 2021




Hi, korang! 

Pernah dengar tak Tixara Lip Serum? Ha, Aien pun pertama kali tau dengar bila ada sorang rakan blogger iaitu Kak Nieyl promo di IG dia hari tu. Lama betul dah tak singgah blog Kak Nieyl. 

Untuk pengetahuan korang Aien ni memang ada masalah kulit muka kering termasuk la bibir kering. Cukup air ke tak cukup ke, mesti dia akan mengelupas dan paling tak best sekali bila nak guna lipstick dia macam .... Urgh!! Stress aje tau. 

So, tertarik menarik la bila Kak Nieyl share review dia guna sendiri Lip Serum dari Tixara ni. Bibir dari gelap boleh cerah, kering pun boleh dirawat. 

Bermula sesi pertanyaan dan sekaligus terus grab sebab kak Nieyl buat promo beli satu percuma satu. Harga Lip Serum ni pun tak ada la mahal sangat. 

Ye la, biasa dengar serum je mesti fikir mahal. Sebab kebanyakan serum pasti harganya melonjak naik. Tapi disebabkan nak mencuba tak mahu cari yang pricey sangat. 


Di hari pembelian. Sampai terbalik ko gambar Aien amek. Nasib la jugak ada simpan kotak dia. Teringat pulak hari ni nak buat review pasal Lip Serum ni. 

Kak Nieyl siap pesan amek la gambar before and after. Huish, kita ni nama aje blogger, tapi noob betul bab graphic atau design bagai ni la. Nak buat review pun orang kata macam tak ikhlas gitu. Haha 


Sebelum share testimoni diri sendiri, Aien nak share dengan korang packging yang sangat comel dan I love it! Pinky dan siap ada crown yang buatkan kita rasa special gitu ada bekas gitu. Exclusive! 

Tak sangka memang berkesan la penggunaan lip serum ni. Walaupun kadang-kadang Aien lupa nak pakai dan cuma pakai masa nak keluar je. But now I getting excited bila bibir nampak makin sihat. Wanita mana yang tak suka diri sendiri cantik kan? Hehe 


Look! Rekahan pun dah makin kurang. Sambil Aien guna Tixara Lip Serum ni, sekarang hampir 2 minggu jugak la Aien consume Cberries Extra Formula dari Sysfel. 

Keep going babeh! Nak nampak lebih sehat supaya cantik untuk suami gitu.. 

And korang nak cari Tixara Lip Serum ni boleh je roger kak Nieyl Nadia atau cari di IG Nieyl Nadia

Nampak kan penggunaan sebulan uolls boleh nampak hasilnya. Satu tube tu pun tak habis lagi. Dengan harga mampu milik, uolls juga boleh sehat dan cantik. ;) 


psst! Nak Cberries boleh roger Aien k. ^_^

4 ulasan

  1. Makin baik bibir tu aien..tahniah!
    produk baik..harus dikongsikn :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan. Terus Fallen in love gitu.. Heh3 :)

      Padam
  2. Alhamdulillah...benda yg baik wajib kita share dgn orang...
    bantu orang lain yg ada masalah yg sama...Tq dear...utk personal review ni...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.