March 2021 Blog Performance

Khamis, April 08, 2021


 Wow! wow!  Biarkan sepi dek dilanda garuda M, hari ni terdetik nak bukak emel by google search console ni kan. Biar pun tak banyak I olls macam wow sangat ada juga evergreen topic orang dok cari buat masa sekarang ni. 

So, nOr! Please keep it up with your content!! 

Apa orang dok cari di blog ni yang evergreen? 


Tara!! Buat buku pink musim PKP win! Haha Jika musim orang duduk diam di rumah ni hormon produce kuat. Haha Dengan Aien sekali terjebak sama. 


Bila Aien sendiri cuba search wow, tak sangka dia duduk di tangga teratas mengalahkan kelabmama . Hikhik. Thanks uolls sudi singgah baca. Harap iyanya berguna untuk korang. 


Yang kedua, orang ramai mula ada kesedaran untuk menggunakan sunscreen . Fuh,, duduk di bawah Iman Rahim uolls. Ni salah seorang influencer yang Aien pun sentiasa follow dia. Banyak benda dia share yang selalu viral dan cepat habis. Urgh! Yang penting kami minat pink. Kbai! 


Dan yang ketiga, cerita hampir 3 tahun lalu duduk di tangga kedua di carian google. Fuh, mak buyong anak pertama dulu bercerita sekarang dah masuk anak tiga hot post orang dok cari buat masa ni. Tapi tak tau la berguna ke tak sebab sejak pandemik melanda, serba serbi berubah. Hope ianya membantu siapa yang membaca. 


Seperti biasa kebanyakan sekarang orang spend time on telefon, dan alhamdulillah reader tak datang dari tempat yang pelik-pelik. 

So far so good la bagi Aien bagi bulan March yang cuma ada 9 entry je. Huh! Pahtu bulan lepas kebanyakan blogger Aien follow, dah dapat dorang punya adsense sebab istiqomah sentiasa update. So, kunci nak dapatkan adsense kena sentiasa post je. Janji aktif . Keep it up nOr! 

Kita tengok April lagu mana pulak naaa.. 

17 ulasan

  1. Tahniah, kak. Semoga terus konsisten menulis.

    BalasPadam
  2. Wahhhh buku pink jadi pilihan ramai hahaha. Banyak baby pkp kan sekarang ni hahaha.
    Tahniah! Semoga blog terus maju :)

    BalasPadam
  3. Keep it up Aien. Pasti boleh punya. Chaiyuk chaiyuk untuk bulan April ni.

    BalasPadam
  4. Tahniah kak. semoga terus sukses lagi. :)

    BalasPadam
  5. Tahniah Aien :) Teruskan lg ya!

    BalasPadam
  6. tahniah n selamat maju jaya.

    BalasPadam
  7. ala mane performance report nak tengok. hehe. suka jugak tengok result so kita tahu kekuatan blog kita dari segi apa

    BalasPadam
    Balasan
    1. kat mna nak tengok performance tu? hehe Sebab kita edit by phone je. jadi mana yang ada kat emel tu je kita share. :)

      Padam
  8. Tahniahhhhh.. keep it upp.. hihi. sy pun keep post je... nk capai misi.. tapi.. bulan Ramadan ni salu malasss sikit.. huhu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.