Segmen Bloglist PKP 2020

Isnin, Mei 04, 2020


Yosh! Assalamualaikum | Apa kan lagi, nih. Dah lama senyap .. ndak tau mau posting apa, jom supporr member. Eh, nambah kenalan gitu. 

Salam Perkenalan ya semua. :) 

Segmen kali ini dari blogger The Wonderful Jannah. Dan selingan dalam segmen ini, penganjur juga minta ni, kita ceritakan perkara yang menarik/tak dijangka berlaku pada kita dalam tempoh PKP ini.

Nah, ini cerita aku. (kok lowh ni bicaranya kayak indon sih?)

Aku ini camelion. suka benar ni main campur aduk bahasa. Na mau baca  lantas klik aja deh banner di atas untuk join. hE he he he

Apa ya, untuk aku itu benda yang paling aku tak jangka is.. Thank Goodness I didn't want to back husband village. 

Eh, kau ni kenapa? mengajak orang benci ama orang lain aja ni. Sik da la. madah jak bah...

Dari mula Perintah Kawalan Pergerakan dilancarkan, sebelum tu.  Encik Suami tanya mahu pulang ke indak? Aku bilang, ndak mau. Bagus aku diam di rumah sendiri. Kemas (kononnya) Golek-golek lagian nonton drama. And I can do whatever I want. Yeah! Freedom!

Home sweet home gitcheeww~ Bukan sebab my mentua is bad, yet mak is the best mother in laws ever. Tapi, biasa la. Siapa la pernah suka duduk rumah orang lama-lama kan? even rumah anak sendiri. Naaa, logik gitu..

Tarik nafas lega, walaupun stress ke apa ke, aku masih di rumah aku sendiri. Dan boleh buat apapun tanpa batasan.

Dah tu je. Korang jangan lupa pulak klik banner kat atas tu. Join tau! Jangan lupa! 

13 ulasan

  1. Terima kasih atas sokongan😊

    BalasPadam
  2. dari segmen yang sama.. sebelum MCO betul2 baru balik dari kampung suami jugak. follow blog ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hohoho jadi MCO di rumah sendiri je la?

      Padam
  3. bena ya...mertua kamek pun bait alhamdulillah...tapi siapapun akan lebih selesa di rumah sendiri..

    BalasPadam
  4. Betul tu. Duduk di rumah sendiri lagi seronok macam macam kita boleh buat

    BalasPadam
  5. betul lagi selesa duk di rumah sendiri. kita bebas kan

    BalasPadam
  6. konfius jap time baca awal-awal. seberang ke? tapi ada je nampak komen sis somewhere under my posts. macam local. nah baru kali ini terfikir mau ngliat profile nya. hehe

    agree. sedap duduk rumah sendiri. even my aunt ajak teman tidur rumah dia yg seberang jalan ni ha i coldly refused. i love my room to the fullest! tho it's messy haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha Ha bicara aja macam orang seberang. Haha

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.